16.2 C
Sibiu
vineri, mai 17, 2024

Ana Târșia a obținut rezultate frumoase la ski alpin

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Sezonul 2019-2020 de ski alpin a fost excelent pentru sportiva născută în Sibiu, Ana Târșia. Schioarea noastră s-a remarcat la mai multe competiții pe parcursul anului, atât naționale, cât și internaționale și a obținut rezultate frumoase.
Ana Târșia a fost printre sportivele care s-au remarcat în acest sezon la ski alpin. Sibianca pregătită de antrenorul Florin Cristea a avut un sezon foarte bun și a urcat pe podiumul mai multor întreceri în sportul pe care îl practică cu multă pasiune. Pe plan național ea a obținut medalii, iar cea mai importantă a fost cea de aur la Campionatul Național de Schi Alpin dedicat juniorilor sub 16 ani. Întrecerea s-a desfășurat la Șuior, Baia Sprie, iar Ana a fost cea mai bună competitoare din proba de slalom cucerind titlul național. Concursul internațional Poiana Brașov FIS Children Trophy a urmat pentru ea, iar Ana a fost cea mai bună sportivă din România la slalom și slalom uriaș U16. Sibianca a terminat pe poziția a cincea la întrecerea ce a adunat la start concurenți din șase țări. 1:34:94 a fost timpul său din proba de slalom, iar la slalom uriaș, 1:35:83. Apoi, Ana Târșia a participat la ”Children For Peace In The World”. Evenimentul a avut loc în capitala Bosniei și Herțegovina, la Sarajaevo. Ea a terminat pe prima poziție la slalom, la start fiind concurenți din 15 țări. Ultimul rezultat important al sibiencei a fost la competiția Serbia Children Cup. Ea a venit în prima zi pe locul 5 la slalom, iar în a doua zi a urcat pe podium terminând pe locul 3. Concursul s-a desfășurat în sudul Serbiei, la Mokra Gora.
Ana Târșia este legitimată la Clubul Sportiv Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov. Datorită acestor rezultate avute pe parcursul acestui sezon, ea speră să îi asigure calificarea în lotul național de ski alpin al României. Lot care, anul viitor va fi prezent cu sportivi la Festivalul Olimpic al Tineretului European, în Vuokatti, Finlanda. Localitate în care sibianca își dorește să fie printre participanți ca să-și măsoare forțele încă o dată cu adversarii cei mai buni.
 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Întâlnire memorabilă după 55 de ani de la terminarea liceului

Vineri 17 mai, elevii generației 1969 de la Liceul Teoretic "Axente Sever" Mediaș au revenit în unitatea de învățământ...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect