11.2 C
Sibiu
duminică, mai 19, 2024

Arsenal Londra a suferit al cincilea eșec din campionat

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Sezonul 2020-2021 de Premier League intră în istoria ”tunarilor”, deși s-au disputat numai zece etape. În acest interval, Arsenal a avut cel mai slab start din istoria clubului, deși această echipă a fost înființată în 1866 și nu a avut numai perioade de succes ca în vremea lui Arsene Wenger.
Arsenal Londra a pierdut a cincea partidă din acest campionat și continuă evoluția foarte slabă în Premier League. Fotbaliștii lui Mikel Arteta au fost învinși pe teren propriu de Wolverhampton. A fost un ”duel european” între cele două cluburi, iar ”lupii” lui Nuno Espirito Santo s-au impus cu 2-1. Golurile disputei au fost marcate în prima repriză, iar David Luiz a făcut un meci groaznic pentru Arsenal. Pedro Neto a deschis scorul pentru Wolves. Gabriel a egalat cu o lovitură de cap superbă, însă Daniel Podence a profitat de erorile din defensiva londonezilor și a făcut 2-1 în minutul 42. Rezultat care s-a păstrat până la finalul meciului și Wolverhampton a urcat pe locul 6 în campionat. Wolves au ajuns la 17 puncte în 10 etape, pe când Arsenal a suferit a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu și a căzut pe locul 14, cu doar 13 puncte obținute.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect