11.2 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

Atât de aproape de victorie: FC Hermannstadt se întoarce cu un punct de la București

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt se întoarce cu un punct din partida de duminică seara, de pe Arena Națională, cu FCSB. Sibienii au condus de două ori, însă s-au văzut egalați de fiecare dată. S-a terminat 2-2 o partidă extrem de reușită făcută de jucătorii pregătiți de Marius Măldărășanu.

Sibienii au avut prima oportunitate importantă a partidei. În minutul 19, Petrișor Petrescu a centrat din corner, mingea a fost respinsă și a ajuns la Antoche, dar șutul său a fost parat de Târnovanu, cu un reflex foarte bun. Faza a continuat, iar Alhassan a pasat pentru Mino Sota, dar șutul acestuia a fost deviat de Oaidă, iar portarul FCSB-ului a reținut.

Publicitate

Două minute mai târziu, FC Hermannstadt a deschis scorul. Dawa a pierdut mingea în fața lui Butean, care a combinat rapid cu Petrișor Petrescu, acesta a centrat pentru Paraschiv, care i-a așezat mingea lui Butean, iar acesta a înscris cu un șut perfect.

Publicitate

FCSB a replicat în minutul 33. Musi a centrat din lovitură liberă, Tamm a reluat cu capul, iar Muțiu a respins spectaculos. Bucureștenii au egalat în minutul 35. Petrișor Petrescu a înălțat o minge, Rusu a prelungir cu capul, iar Dawa a egalat cu un șut spectaculos din întoarcere, din marginea careului.

Sibienii au avut și prima ocazie a reprizei secunde. După o combinație foarte bună, Oroian a centrat în fața porții, iar Boboc a respins în ultimul moment din fața lui Petrescu. FC Hermannstadt a preluat in nou conducerea în minutul 65. Petrișor Petrescu a centrat foarte bine din corner, iar Daniel Paraschiv a reluat minunat cu capul, în vinclu.

10 minute mai târziu, Valentin Buhăcianu a scăpat spre poarta bucureștenilor, a intrat în careu și, din lateral stânga a tras la poartă, însă în cele din urmă șutul său a fost atenuat de un apărător al bucureștenilor și prins de Târnovanu. FCSB a avut o oportunitate în minutul 79, când Andrei Cordea a centrat din corner, iar Tamm a reluat cu capul, însă mingea a fost prinsă cu siguranță de Muțiu.

În minutul 82, Valentin Buhăcianu a fost deschis excelent după o greșeală a echipei gazdă, însă șutul său a trecut pe lângă poarta bucureștenilor. Același Buhăcianu a avut o ocazie foarte bună în minutul 87. Acesta a făcut o cursă foarte bună, a intrat în careu, însă a tras în plasa laterală. Un minut mai târziu, Miculescu a reluat pe lângă poarta lui Muțiu o centrare. FCSB a egalat în minutul 92. Edjouma a preluat în careu o centrare foarte bună în careu și a șutat puternic, reușind să înscrie.

FOTO: facebook.com/FC Hermannstadt

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect