13.2 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

Baschetbaliștii de la BC CSU promovează sportul în școlile sibiene

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Sportivii de la BC CSU au oferit o lecție de sport inedită elevilor din ciclul primar ai Școlii Gimnaziale „Regina Maria”, din Sibiu. Aceste demonstrații fac parte dintr-un tur pe care echipa și l-a propus în școlile din Sibiu, pentru a populariza mișcarea, sportul, în special baschetul.
Trei dintre jucătorii din echipa de seniori au aruncat astăzi la coș alături de micii elevi: Jordan Chattman, Aurelian Gavriloaia și David Stan. I-au învățat mișcări, trucuri, dar mai ales le-au inspirat bucuria de a face sport alături de coechipieri. Amalia Török și Alexandru Rubint, antrenori de juniori, specializați pe inițiere, au încurajat copiii să descopere lumea sportului și a baschetului.
Elevii au făcut un lung șir indian și fiecare dintre ei a aruncat mingea la coș sub îndrumarea unuia dintre sportivi sau a antrenorilor. „Cel mai mult mi-a plăcut că ne-au dat semnături pe mâini, pe foi și pe mingile noastre. Chiar dacă eu vreau să fac tenis, îmi place mult și baschetul”, ne-a spus Andrei, elev în clasa a III-a D. Școala „Regina Maria” este prima școală cu care s-a început acest tur.
Citiți și despre turneul de baschet juniori din Sibiu aici.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect