19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Becali nu-l mai vrea pe Fofana Boubacar la FCSB

Cele mai citite

Patronul FCSB, Gigi Becali, a afirmat că a fost aproape să-l transfere pe Boubacar Fofana de la Gaz Metan Mediaș, însă mutarea a căzut în ultimul moment.
Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că dorește să-l transfere pe mijlocașul african de la Gaz Metan Mediaș, dar negocierile s-au împotmolit după ce impresarul jucătorului a cerut comision pentru realizarea mutării.
Suma pentru care nu se mai face transferul lui Boubacar Fofana la FCSB este de 200.000 de euro. Aceasta este reprezentată de banii la semnătură pe care i-a cerut jucătorul, 80.000 de euro, iar restul a fost solicitat de impresarii acestuia.
Boubacar Fofana are 30 de ani și din 2018 evoluează la Gaz Metan Mediaș. Cu puțin timp înainte de debutul perioadei de transferuri, s-a vorbit destul de mult despre unele ținte pe care FCSB le are la Gaz Metan Mediaș și în afara de fotbalistul din Guinea, ”roș-albaștrii” se mai interesează de Sergiu Buș și Dumitru Cardoso.
”Boubacar Fofana nu mă mai interesează. Am vrut să-l iau atunci, dar n-a venit”, a spus Becali.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect