16.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 25, 2024

Mihai Cosma s-a întors cu un braț de premii de la Campionatele Naționale de Juniori A + B și Seniori

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Clubul Sportiv Școlar din Sibiu, secția sărituri în apă, a participat, în intervalul 12-14 aprilie, la Campionatele Naționale de Juniori A + B și Seniori, din localitatea Otopeni.

Publicitate

Mihai Cosma, multiplu premiat

”Ținând cont de condițiile precare de pregătire ale sportivilor sibieni la sărituri în apă, și anume din cauza lipsei unui bazin specific, sportivul Mihai Cosma (15 ani) a avut rezultate notabile: În probele individuale de juniori B: Trambulină 3m – locul IV, platformă – locul II, trambulină 1m – locul IV.

Publicitate

În probele pe echipe: Team Event – Seniori – locul III, Sincron Platformă Juniori – locul II și Sincron Trambulină 3m Juniori – locul III.

Mihai a mai participat și în probele individuale de seniori unde, la proba de Platformă 10 m s-a clasat pe primul loc, cel mai bun rezultat din cariera sa de sportiv. Țin să menționez și că  săptămâna trecută, în cadrul Galei Sportului Sibian, sportivul a fost premiat cu mențiune la categoria Tinere Speranțe”, a transmis Anca Șerb, profesor la Clubul Sportiv Școlar din Sibiu, secția sărituri în apă.

Mihai Cosma și profesoara Anca Șerb

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect