CSC Şelimbăr ameninţă postul şi comentatorul DigiSport cu instanţa după comentariul de la partida cu Petrolul

Reprezentanţii formaţiei CSC 1599 Șelimbăr sunt extrem de dezamăgiţi de comentariul lui Ioan Viorel, comentatorul DigiSport al partidei din deplasare cu Petrolul Ploieşti, pierdută cu 0-3 de către şelimbăreni.
Motivul supărării este legat de mai multe afirmaţii ale comentatorului, toate culminând cu formaularea potrivit căreia formaţia sibiană care evoluează în Liga a doua ”este ruptă-n fund cum se spune pe românește, Șelimbăr”. Reprezentanţii formaţiei au postat un comunicat de presă prin care îşi exprimă dezamăgirea legată de cometatorul DigiSport şi spun că afirmaţiile din timpul partidei au jignit o întreagă comunitate.
Conducerea clubului CSC 1599 Șelimbăr ameninţă postul DigiSport şi pe comentatorul Ioan Viorel chiar cu instanţa din cauza jignirilor aduse, care au „creat un real prejudiciu de imagine clubului nostru, dar și localității noastre”. CSC Şelimbăr a pierdut partida de la Ploieşti cu scorul de 0-3.
„Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr își manifestă dezamăgirea cu privire la modul în care comentatorul celor de la Digi Sport a tratat echipa noastră la meciul cu Petrolul Ploiești, mai exact de modul în care domnul Ioan Viorel a jignit, membrii clubului, familiile acestora și pe toți oamenii din frumoasa noastră comună.
Comentariul lipsit de informații concrete al domnului Ioan Viorel începe imediat după debutul partidei când acesta a demonstrat că nu și-a făcut temele, numind în repetate rânduri CSC 1599 Șelimbăr, Viitorul Șelimbăr, cu toate că echipa nu mai poartă acest nume din vară!
Greșelile la adresa Șelimbărului au continuat pe tot parcursul meciului, de la explicațiile privind înființarea echipei, precum și locația de disputare a meciurilor de acasă, demonstrând din nou că Ioan Viorel a fost total nepregătit pentru meciul de duminică, însă asta nu ne-a deranjat foarte tare.
Totul a depășit orice limită când Ioan Viorel a spus imediat după marcarea golului trei că ”este ruptă-n fund cum se spune pe românește, Șelimbăr”, jignind o întreagă comunitate și aducând în același timp prejudicii majore de imagine echipei noastre.
În urma afirmațiilor făcute public pe postul Digi Sport, conducerea clubului șelimbărean intenționeză să acționeze în instanță atât postul de televiziune, cât și pe comentatorul Ioan Viorel, întrucât jignirile aduse la adresa întregii suflări din comunitatea Șelimbăr au creat un real prejudiciu de imagine clubului nostru, dar și localității noastre!
Suntem un club tânăr, la început de drum, un club unde se muncește și se pun pasiune și sentimente, unde imaginea noastră este una curată, fiind poate unul dintre singurele cluburi de fotbal din România unde transparența și corectitudinea sunt recunoscute de FRF și de oamenii de fotbal, iar cuvintele mizerabile rostite de Ioan Viorel nu își au locul ținând cont de ceea ce clubul nostru încearcă sa dezvolte!”, se arată în comunicatul de presă postat pe pagina oficială de Facebook a Clubului Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect