16.4 C
Sibiu
vineri, mai 3, 2024

CSŞ Şoimii Sibiu şi Interstar Sibiu, fuziune pentru un viitor mai bun

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Clubul Sportiv Şcolar Sibiu şi Fotbal Club Interstar Sibiu au ajuns la o înţelegere pentru un viitor mai bun al ambelor formaţii la nivel de copii. Ele au căzut de acord ca grupele de copii născuţi în anul 2000 să fuzioneze începând cu acest sezon, astfel incât să se creeze o echipă mult mai puternică şi mai competitivă pe plan naţional pentru campionatul 2014-2015. Prin această unire de forţe se doreşte ca Sibiul să poata fi reprezentat începând din acest an de o echipă care să aiba în componenţă cei mai valoroşi practicanţi ai fotbalului născuţi în acelaşi an din întreg oraşul. În aceste zile se va decide care din cei doi tehnicieni, Alin Marcu de la CSŞ Şoimii sau Daniel Murăşan de la  Interstar, se va ocupa de pregatirea echipei din postura de „principal”.

Publicitate

„Este o colaborare benefică fotbalului sibian. Eu personal îmi doresc ca aceşti copii să ajungă cât mai sus posibil. Obiectivul nostru va fi accederea în grupele semifinale ale sezonului următor. Este un obiectiv îndrăzneţ, dar perfect realizabil. Dispunem de un lot de jucători valoros şi numeros din care putem alege. Toţi jucătorii sunt importanţi pentru noi. Astfel de fuziuni au avut loc peste tot în ţară. În orasul Sibiu niciodată pentru ca orgoliile sunt foarte mari. Ce orgolii poţi să ai când Sibiul este mort din punct de vedere fotbalistic? Împreuna cu Alin si sprijinul celorlalţi vreau să arătăm tuturor că fotbalul e mai presus de orice orgoliu şi orice invidie”, a declarat reprezentantul interiştilor, Daniel Murăşan.

Publicitate

Alin Marcu (reprezentant CSŞ Şoimii Sibiu) :”Prin această fuziune demonstrăm că ne intereseaza doar fotbalul şi viitorul acestor copii. Nimic altceva. Două echipe care de 4 ani se luptă mai mult decât sportiv una cu cealaltă, au ajuns să dea mâna pentru un singur scop. Este o iniţiativă  comună demnă de lăudat şi de luat în seamă. Dorim să facem cunoscut numele Sibiului pe plan naţional. Mulţumim tuturor celor care au înteles acest aspect, în special părinţilor şi jucătorilor”.

 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Cum cerem corect la magazin mai multe… pască

În aceste zile circulă în spațiul on-line un banc de sezon, care s-a viralizat:- Care e pluralul de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect