13.2 C
Sibiu
luni, aprilie 15, 2024

Dani Coman, foarte aproape de revenirea la FC Hermannstadt

Cele mai citite

Fostul președinte al clubului FC Hermannstadt, Dani Coman. este aproape de revenirea la Sibiu.

Dezvăluirea a fost făcută de către unul dintre acționarii sibienilor, Claudiu Rotar, cel care a spus că ar avea un acord cu Dani Coman astfel încât acesta din urmă să revină în funcția de președinte al grupării sibiene. Rotar a mai spus că Dani Coman este în Sibiu și va fi prezent la partida de duminică seara cu FCSB.

„Momentan, Dani Coman este în Sibiu. O să vină la meci. Eu zic că înclină către Sibiu, 90%. Cred că și stadionul este un factor important, e o sursă de venit pentru noi.

Aici deciziile sunt mai ușor de luat. Nu e ca la CFR Cluj, acolo pretențiile sunt mai mari. Până nu e semnat, nu a revenit, dar verbal există o înțelegere. Suntem doar la stadiul de contracte acum”, a spus Claudiu Rotar pentru as.ro.

Dani Coman a plecat din funcția de președinte de la FC Hermannstadt în luna august a anului trecut. Fostul portar a explicat că a recurs la acest gest în semn de protest față de situația financiară foarte grea a clubului.

„Am sperat că revenirea în Superliga va reprezenta „declicul” de care era și este atâta nevoie. Am tras câte semnale de alarmă am putut pentru ca munca jucătorilor, a staff-ului, a celor din club, să fie apreciată sau, mai bine spus, respectată așa cum merită! Și, credeți-mă, au fost echipe de eșalon secund cu bani mai mulți cheltuiți decât FCH… Însă cu un grup unit, o adevărată familie (pot spune!), am reușit mult dorita promovare! De bugetele echipelor din Superliga, nici nu are rost să vorbim…

Am trăit cele mai dificile momente, paradoxal, nu când nu se obțineau rezultate, ci atunci când trebuia să merg în vestiar și să fac promisiuni care nu s-au putut onora. Te doare cel mai tare, pentru că le pierzi încrederea”, a spus, printre altele, Dani Coman în august 2022.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ana Borger, sibianca ce tratează nevoile oamenilor prin masaj

Ana Borger Bruma a strălucit la Campionatul Global de Masaj din Germania, aducând acasă trofeul de locul 1...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect