15.2 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

Dani Coman: „Este prea devreme să vorbim despre ieșirea din insolvență”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman, spune că echipa traversează o perioadă de stabilitate financiară în acest sezon, însă până la ieșirea clubului din insolvență este cale lungă. Totodată, acesta spune că FC Hermannstadt nu are nicio ofertă concretă pentru vreun jucător, chiar dacă în vară a fost discuții pentru transferul unor jucători.

„Noi depunem toate eforturile pentru ca echipa să nu resimtă probleme financiare, având în vedere contextul economic național. Trecem printr-o perioadă de stabilitate financiară. Referitor la insolvență, cred că este prea devreme să vorbim despre ieșirea din insolvență”, a declarat, azi, într-o conferință de presă, președintele clubului sibian, fostul internațional Dani Coman, fără a înainta cifre concrete în ceea ce privește sponsorizările venite în acest sezon la echipă sau la datoriile care o mențin pe FC Hermannsadt în stare de insolvență.

Publicitate

Venirea echipei sibiene pe noul stadion, încasările din bilete și marketing, drepturile TV și sponsorizările atrase, dar și reducerea costurilor existente o dată cu revenirea pe noul Municipal au făcut ca balanța financiară a clubului să se echilibreze decisiv, generând stabilitate financiară. Principala consecință a insolvenței este faptul că FC Hermannstadt nu poate evolua în cupele europene.

Publicitate

Totodată, acesta spune că nu este nimic adevărat despre ofertele vehiculate de presă și că nu își dorește să părăsească conducerea echipei sibiene.

Publicitate

CFR Cluj nu e la fel de atractiv pentru sibieni ca FCSB sau Rapid

În ceea ce privește înjumătățirea prețurilor biletelor pentru meciul cu CFR Cluj din această seară, de la ora 21, de pe Municipalul sibian, responsabilul clubului sibian a declarat că „echipa CFR Cluj nu are un număr foarte mare de suporteri, care să o facă foarte atractivă, iar un alt impediment este ora la care se dispută partida. În altă ordine, pentru Dani Coman calificarea în play-off este un obiectiv realizabil, dar spune că echipa ar fi putut avea mai multe puncte în clasament. Trebuie spus că în cazul unei victorii în această seară, FC Hermannstadt poate urca pe locul 4 în Superligă, în fața Universității Craiova. Un alt rezultat care ar garanta locul de play-off al echipei sibiene, la finalul turului, după partida cu CFR Cluj, este cel de egalitate. În cazul unei înfrângeri, echipa sibiană ar rămâne în afara play-off-ului, pe locul 7.

Suporterii lui FCH vor avea un fan-shop oficial

De asemenea, Dani Coman spune că nu se teme de arbitraj în partida cu CFR Cluj, chiar dacă au existat declarații mai dure din partea antrenorului sibienilor, Marius Măldărășanu, după partida de la Galați, în care pe final sibieni au fost sancționați cu un penalty controversat, ratând victoria în ultimele minute.

Conducerea clubului sibian, în speță președintele Dani Coma și directorul sportiv Radu Neguț, au anunțat încheierea unui parteneriat cu o societate de echipament sportiv privind deschiderea unui fan-shop oficial al echipei sibiene, de unde suporterii să-și poată achiziționa tricouri și alte însemne cu echipa favorită. Acesta va fi deschis, cel târziu, în 1 decembrie 2023.

Adrian Văsâi devine Ambasadorul Sibiului

Adrian Văsâi a pregătit generația de jucători născuți în anul 2003 timp de aproape 5 ani, reușind în premieră o calificare la un turneu final de Campionat European U19. Aceasta a fost a doua prezență a tricolorilor la EURO, la acest nivel de vârstă, după cea din 2011, când România a participat din postura de țară gazdă. Adrian Văsâi este astfel unul dintre cei mai importanți antrenori de juniori din România din ultimii 20 de ani, fiind ultimul care a calificat o națională de juniori la o întrecere continentală. Ca antrenor, Adrian Văsâi a mai reuşit o calificare în sferturile Cupei României cu IS Câmpia Turzii (2003) şi o promovare în Liga I cu Liberty Oradea (2006). În această seară, la FCH vs CFR Cluj-Napoca, Adrian Văsâi va deveni Ambasadorul Sibiului și va da în mod simbolic lovitura de începere a partidei.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Aleile și parcul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu au prins culoare

Voluntarii Asociației „Totul pentru comunitate” au desfășurat astăzi, 20 mai, o acțiune de plantare de flori în incinta Spitalului...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect