17.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Darius Olaru, titular și contra Germaniei

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Selecționerul naționalei de fotbal a României de tineret, Adrian Mutu a anunțat echipa de start pentru meciul crucial împotriva Germaniei. Printre cei 11 titulari se află și medieșanul Darius Olaru. Fotbalistul de la FCSB a fost tot timpul folosit de Mutu de când a venit la națională, a jucat în ambele meciuri de la acest european și va fi folosit în bandă contra nemților. El va juca mijlocaș dreapta, revenind în flanc după ce în ultimul timp a evoluat mai mult în centrul terenului, însă la Gaz Metan a jucat mult în bandă.

Publicitate

Vlad, Vlădoiu, Itu, Dulca, Oaidă, Ciobotariu, Pașcanu, Haruț, Petre și Mățan sunt ceilalți fotbaliști pe care se va baza Mutu la meciul cu Germania. Partida va începe la ora 19,00, iar cu o victorie România va fi calificată în sferturile de finală ale competiției. În caz de egalitate sau înfrângere, tricolorii depind în totalitate de rezultatul Olandei cu Ungaria. După 2 meciuri, România și Germania conduc grupa cu 4 puncte, Olanda are două puncte, iar maghiarii nu au obținut niciun punct.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect