12.3 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

Derbiul cu UTA Arad se va juca o zi mai devreme decât a fost precizat inițial!

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

IMG_8185Derbiul Ligii a II-a dintre FC Hermannstadt și UTA Arad, programat pe stadionul Municipal se va disputa o zi mai devreme decât a fost precizat inițial. Astfel, cele două formații ”alb-roșii” se vor întâlni sâmbătă de la ora 12,30, cu o zi înainte. ”Cu UTA vom juca sâmbătă, 26 august, nu duminică așa cum am comunicat inițial. Precizăm că greșeala nu ne aparține, decizia fiind luată ca urmare a programului canalului de televiziune care urmează să transmită partida”, a declarat președintele clubului, Teodor Birț.
Ambele formații, dezavantajate de schimbare               
Modificarea zilei disputării partidei cu o zi mai devreme este un dezavantaj pentru ambele echipe, care vor avea mai puțin de trei zile la dispoziție după jocurile de miercuri seara. Mai mult, pe FC Hermannstadt o așteaptă o deplasare lungă la Satu Mare, în această zi. ”Faptul că se joacă mai devreme cu 24 de ore decât știam inițial nu ne avantajează deloc pentru că echipa noastră vine după o deplasare extrem de grea, dar vom face tot posibilul să obținem o nouă victorie, în fața uneia dintre formațiile care au anunțat că are drept obiectiv promovarea”, a mai spus Teodor Birț.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect