4.1 C
Sibiu
joi, noiembrie 30, 2023

Egalați pe final: Oțelul Galați – FC Hermannstadt 1-1

Cele mai citite

FC Hermannstadt a remizat, scor 1-1, în partida disputată în deplasare, sâmbătă după amiaza, cu Oțelul Galați.

Prima ocazie s-a consumat la poarta gălățenilor, în minutul 6. Dur-Bozoancă a ieșit inspirat din careu și l-a deposedat prin alunecare pe Paraschiv, care fusese lansat excelent în adâncime de Gabi Iancu.

În minutul 29, Paraschiv a țîșnit de la mijlocul terenului, printre fundașii centrali, a ajuns fața în față cu Dur-Bozoancă, i-a pasat lui Gabi Iancu, care a înscris în poarta goală, însă golul a fost anulat pe motiv de offside.

Gălățenii și-au creat singura fază periculoasă din prima repriză abia în minutul 45, când Lovric a reluat cu capul după un corner, însă fără rezultat pe tabela de marcaj.

Repriza secundă a început cu Oțelul tot în ofensivă, dar fără mari ocazii.

Jucătorii sibieni au lovit în minutul 70. Neguț, abia introdus pe teren, a pătruns în viteză în careu și a șutat la poartă. Dur-Bozoancă a respins mingea în față, iar din Lovrici a intrat în plasă.

Oțelul a reușit să egaleze dintr-un penalty, transformat de Alexandru Pop în minutul 88. „Centralul” Sebastian Colțescu a arătat punctul cu var după un duel pentru minge între George Cârjan și Căbuz.

Jucătorul Galațiului a jucat primul balonul, cu talpa, apoi a căzut după ce portarul a plonjat la picioarele lui.

Reluările TV nu au relevat un contact evident, dar decizia lui Colțescu a fost confirmată din camera VAR de Florin Andrei.

FOTO: Arhivă

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Va fi lansat încă un Program Rabla. Pentru sobe

Programul ”Rabla pentru sobe” ar putea fi lansat în acest sfârșit de an, susține ministrul Mediului, Mircea Fechet.În acest...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect