1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Eric de Oliveria, stabilizat de medicii din Mureș: “A spus că vrea să mănânce sarmale”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Brazilianul Eric de Oliveira, fost jucător exponențial al Gazului Metan și cel mai bun marcator străin din Liga I, a fost stabilizat de medicii din Târgu Mureș.
Jucătorul a fost transportat miercuri seara la spitalul din Târgu Mureș după ce i s-a făcut rău. Acesta a suferit un blocaj renal. Gazeta Sporturilor a discutat cu purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Mureș, care a confirmat că Eric se simte mult mai bine.
“Ieri i s-a făcut o intervenție de angiografie. În acest moment este stabil, se simte foarte bine și dorește să transmită un mesaj. Spune că abia așteptă să mănânce sarmale. Asta a dorit să transmită. Am vorbit cu medicii în această dimineață. Pacientul este foarte bine în urma acestei intervenții. Este stabil, în regulă. Este cooperant, glumeț, stabil respirator, comunicativ. Chiar foarte comunicativ. Medicul curant va decide ce urmează”, a spus Mariana Negoiță pentru gsp.ro.
Eric, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii I și care s-a retras din activitatea sportivă în 2020, a fost transportat de urgență la spital miercuri seara. Un elicopter l-a preluat de la Mediaș, unde Eric se afla cu familia și l-a transportat la spitalul din Târgu Mureș.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect