17.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Eugen Neagoe: Dacă nu se pot realiza aceste lucruri pe care mi le doresc, să se gândească şi la alt antrenor

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Antrenorul formației FC Hermannstadt, Eugen Neagoe, a spus duminică seara, după partida cu Chindia Târgoviște, scor 1-1, că este dispus să părăsească gruparea sibienilor dacă cei din conducere nu îi vor îndeplini câteva cerințe.
Doleanțele antrenorului sibienilor se leagă în principal de aducerea unor jucători astfel încât FC Hermannstadt să fie scutită de emoțiile din sezonul trecut, când a disputat barajul pentru rămânerea în Liga I. Neagor a spus foarte clar că este dispus să plece la sfârșitul campionatului sau chiar la sfârșitul lunii decembrie, în cazul în care nu îi sunt îndeplinite cerințele.
”Am avut o discuţie cu patronii, ei ştiu foarte bine ce am discutat cu ei. Nu mă faceţi să spun, că nu aş vrea. Suntem înainte de sărbători şi aş vrea ca toată lumea să aibă sărbători liniştite. Dar sigur că îmi doresc să fim mai puternici, pentru că îmi doresc cât mai mult, vreau să terminăm cât mai sus, să nu avem emoţii.
Dacă nu se vor putea realiza aceste lucruri, vă spun, să nu rămâneţi aşa, cu întrebări, le-am şi spus patronilor, sunt dispus să şi plec la sfârşitul acestui campionat sau la sfârşitul acestei perioade, la sfârşitul lui decembrie practic. Dacă nu se pot realiza aceste lucruri pe care mi le doresc, să se gândească şi la alt antrenor. Nu vreau să păcălesc pe nimeni, nu vreau să mă mint nici pe mine, vreau mult mai mult”, spune Eugen Neagoe.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect