16.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 25, 2024

Fără replică: FC Hermannstadt a pierdut fără drept de apel cu FCSB

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt nu a avut replică în partida de sâmbătă seara, în deplasarea de pe Arena Națională cu FCSB. Sibienii au pierdut cu 0-3 o partidă controlată în totalitate de vicecampioană.

Sibienii au avut prima oportunitate a partidei în minutul 3. Jipa a primit foarte bine în careu, însă șutul său a fost respins de Târnovanu.

Publicitate

Bucureștenii au replicat în minutul 9. Băluță a primit o pasă foarte bună în careu, însă a șutat puțin pe lângă poartă.

Publicitate

FCSB a continuat asaltul la poarta sibienilor, iar șutul lui Coman din minutul 14 a fost respins de Căbuz în corner.

Bucureștenii au deschis scorul în minutul 22 după o execuție spectaculoasă. Băluță a centrat perfect pe bara a doua, iar Darius Olaru a reluat imparabil cu stângul în poarta lui Căbuz.

Același Darius Olaru a avut un șut bun în minutul 40 de la marginea careului spre vinclu, dar Cătălin Căbuz a respins foarte bine în corner.

S-a făcut 2-0 în minutul 45. Darius Olaru a reușit dubla cu un șut pe jos de la marginea careului.

La 12 minute de la debutul reprizei secunde, FCSB a mai înscris o dată. După o minge bâlbâită de apărarea sibienilor, Florinel Coman a înscris și a dus scorul la 3-0.

FC Hermannstadt a încercat să pună probleme FCSB-ului în minutul 64, însă șutul lui Jipa a ajuns direct în brațele lui Târnovanu.

Sibienii au avut șansa golului de onoare în minutul 89. Bucuroiu a controlat bine o minge în careu, a șutat pe jos, însă portarul vicecampioanei a respins cu piciorul.

S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, iar FC Hermannstadt va juca ultima partidă din acest sezon cu Sepsi Sfântu Gheorghe pe teren propriu.

FOTO: Arhivă

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect