4.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FC Hermannstadt a făcut cel mai slab meci din istoria clubului

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Etapa cu numărul VIII din Liga I în ziua de 26 octombrie 2020 va rămâne una neagră în istoria clubului de fotbal al Sibiului, FC Hermannstadt. Alb-roșii au avut cel mai prost meci de la înființarea clubului și au fost umiliți pe Arena Națională.
FC Hermannstadt a pierdut fără drept de apel meciul cu FCSB. În direct la Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, alb-roșii au fost învinși cu 5-0 de către gazde. A fost o partidă groaznică pentru echipa sibiană și fanii lor, adversarii dominând jocul de la început și până la final, iar diferența putea fi chiar mai mare. FCSB a deschis scorul imediat, Iulian Cristea șutând extraordinar sub bara transversală. În minutul 11 s-a făcut 2-0, după o eroare incredibilă a lui Ousmane Vieira, iar Dennis Man a profitat și a marcat. Sergiu Buș și-a trecut și el numele pe foaia marcatorilor după un șut superb la colțul lung, iar scorul era de neprezentare. Dezastrul în prima repriză nu s-a încheiat, Moruțan a făcut 4-0 după o pasă a lui Man și a stabilit rezultatul primei părți, deși roș-albaștrii au mai avut alte ocazii de a înscrie.
În repriza secundă, asaltul gazdelor la poarta Sibiului a continuat, însă FCSB a reușit să marcheze doar o dată prin Tănase, după o acțiune excelentă a acestuia și un joc de pase cu Dennis Man, scorul ajungând la 5-0 în minutul 72. A fost rezultatul final al partidei, iar datorită acestei înfrângeri urâte, FCH a ajuns la golaveraj negativ, -3. FCSB a rămas pe locul 2 în clasament, având 18 puncte strânse în 8 etape, pe când FC Hermannstadt a căzut până pe poziția a unsprezecea, cu 10 puncte.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Banca Națională a României și-a deschis porțile

În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României a organizat cea de-a patra...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect