18.1 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

FC Hermannstadt a fost egalată de Voluntari la ultima fază. Sibienii au avut ocazii uriașe

Cele mai citite

FC Hermannstadt a pierdut două puncte importante în deplasarea de luni de la Voluntari, după ce a fost egalată la ultima fază a partidei.

Ilfovenii au avut prima oportunitate în minutul 16. Mingea a ajuns la Aliji, care, din interiorul careului, a trimis mult peste.

Sibienii au replicat 3 minute mai târziu. Jipa a trecut de un adversar, dar șutul său s-a dus mult peste poartă.

FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 31. Balaure a centrat foarte bine de pe partea dreaptă, iar Daniel Paraschiv a trimis în poartă.

Silviu Balaure a avut ocazia să mărească avantajul sibienilor în minutul 42. Acesta a primit o pasă în interiorul careului, însă a șutat peste poarta gazdelor.

Sibienii au avut o nouă ocazie uriașă în minutul 57. Paraschiv a fost lansat foarte bine în careu, însă a trimis peste poartă.

FC Hermannstadt a avut o ocazie bună de majorare a avantajului în minutul 67. Mingea a ajuns la Mino Sota după ce portarul Fernandez a respins șutul lui Paraschiv, dar acesta a ratat incredibil.

Un minut mai târziu, jucătorii pregătiți de Măldărășanu au trecut din nou pe lângă gol, după ce Balaure a ratat dintr-o poziție extrem de favorabilă.

Daniel Paraschiv a mai avut o ocazie uriașă în minutul 75. Acesta a primit mingea în careu, a șutat foarte puternic, dar portarul Voluntariului a respins.

FC Voluntari a primit o lovitură de la 11 metri la ultima fază a partidei după ce Dumiter a fost faultat în careu. Florea a șutat de la punctul cu var și a reușit să egaleze.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Centura de Sud a Sibiului în dezbaterea aleșilor municipali

Aleșii municipali vor dezbate joi, în ședința Consiliului Local Sibiu, un proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect