21.2 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

FC Hermannstadt a pierdut în fața lui Dinamo

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt a suferit cea de-a doua înfrângere în 2021. După ce sibienii au început anul cu un eșec pe terenul Viitorului Constanța, scor 1-2, dar cu joc solid, în cea de-a doua partidă, pe stadionul Gaz Metan din Mediaș au avut o evoluție slabă. A fost 2-0 pentru Dinamo București, pe un teren foarte prost de joc, nefiind deloc ușor pentru fotbaliști să controleze mingea.
FC Hermannstadt a rămas cu 15 puncte și după primele două meciuri disputate în 2021. Jucătorii lui Ruben Albes au pierdut în fața lui Dinamo, scor 2-0. Jocul alb-roșilor a părut în mare parte fără viziune în plan ofensiv, pe când oaspeții au făcut un pressing foarte bun și au stat foarte bine în teren. Dinamo continuă evoluția bună sub comanda lui Jerry Gane, echipa arătând ca una de top 6 cu fostul vîrf antrenor, deși banii promiși de spaniolul Cortacero nu au venit nici acum.
Repriza I a fost dominată clar de Dinamo, deși prima ocazie de gol a fost a gazdelor, Goran Karanovic a ratat ținta cu o lovitură de cap. Replica adversarilor a fost prin Fabbrini, care a deschis scorul în minutul 30. A fost o reușită superbă a dinamoviștilor, după o fază de atac colectivă pornită din terenul ”câinilor”, într-un ritm rapid, cu pase excelente și Fabbrini fiind angajat în careu. Peste doar un minut a venit și golul 2, Sorescu a centrat de pe partea dreaptă, iar Adam Nemec, nemarcat de nimeni a îndeplinit o simplă formalitate din careu. Cu acest scor, 2-0 pentru Dinamo s-a intrat la pauză.
În repriza secundă a venit și primul șut tras de sibieni pe spațiul porții adverse. A fost abia în minutul 61, la un voleu al lui Raul Opruț, care nu i-a dat deloc emoții portarului dinamovist. Șapte minute mai târziu, Hermannstadt a avut șansa de a reveni în meci, însă Karanovic a ratat uluitor. Vîrful sibienilor a scăpat singur cu tânărul Mihai Eșanu, dar nu a reușit să-l depășească pe goalkeeper-ul de 22 de ani al ”câinilor”.
Până la final a mai fost doar o fază importantă, Deian Sorescu fiind aproape să facă 3-0 cu un șut superb din lovitură liberă, de la peste 30 de metri, însă Cristiano Figueiredo a reușit parada sezonului. Goalkeeper-ul portughez a scos mingea de sub bara transversală, iar comentatorul Ionuț Angheluță a ținut neaparat să laude ce a făcut portarul lui FCH.
După acest rezultat, Dinamo București a acumulat 19 puncte și s-a apropiat de play-off. FC Hermannstadt a rămas cu 15 puncte în 16 etape și este la egalitate cu penultima clasată, Politehnica Iași.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Distincție uriașă pentru Sibiu. A obținut Marele Premiu și Orașe care Inspiră la Gala Destinația Anului

Marți seara s-a desfășurat Ateneul Român, Gala Destinația Anului, iar municipiul Sibiu a obținut Marele Premiu.A fost prima ediție...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect