16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FC Hermannstadt a rămas fără antrenor

Cele mai citite

Schimbările din jurul echipei sibiene nu se opresc odată cu venirea Anei Maria Prodan Reghecampf la Sibiu. După ce Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir au fost primii care au părăsit echipa, acum a fost rândul antrenorul principal al formației alb-roșii să fie îndepărtat din orașul de pe malul Cibinului. Vestea despărțirii lui Vasile Miriuță de FC Hermannstadt a fost anunțată cu puțin timp în urmă pe contul oficial de Facebook al echipei.  ”Mulțumim, Tati. Mulțumim, Vasile Miriuță. A.F.C. Hermannstadt a incetat astăzi înțelegerea contractuală cu dl Vasile Miriuță. „Tati” a revenit la echipă la începutul acestui an și a fost alături de noi în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat și în primele 3 etape din Play-out. În mandatul cu nr.2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuță a obținut o victorie, 4 rezultate de egalitate și trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB). FCH îi transmite și pe această cale d-lui Vasile Miriuță mult succes în continuare și realizări importante în carieră fiindcă merită din plin”, a anunțat FC Hermannstadt.
La momentul despărțirii, FC Hermannstadt se află pe locul III în play-out, cu 18 puncte, după trei runde jucate în competiție. În play-out, FCH a obținut 5 puncte din 9 posibile.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Transfăgărăşanul ar putea fi deschis tot anul

Reprezentanții judeţelor Sibiu şi Argeș au discutat cu guvernații posibilitatea ca Transfăgărăşanul să rămână deschis circulaţiei pe tot parcursul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect