6.7 C
Sibiu
vineri, decembrie 1, 2023

Șansa locului 4 pentru FC Hermannstadt

Cele mai citite

FC Hermannstadt va întâlni luni, 6 noiembrie, de la ora 21, pe Stadionul Municipal, formația clujeană, CFR, aflată în plină formă sportivă. Sibienii au nevoie de o victorie pentru a-și consolida poziția de play-off, locul 5, și pentru a-și continua evoluția foarte bună din această toamnă.

Practic, odată, cu partida cu CFR, sibienii vor să încheie turul din sezonul regular, cu un cadou frumos pentru suporterii sibieni. În acest moment, sibienii se află la două puncte de ocupanta locului 4, Universitatea Craiova, care nu a mai legat o victorie de câteva etape. Mai mult, sibienii vor să obțină o nouă victorie în fața granzilor din campionat, după victoria zdrobitoare cu Dinamo, 4-0, pe teren propriu. Cert este că atât CFR Cluj, cât și FC Hermannstadt se află în plină în cea mai bună perioadă sportivă de când a început campionatul. Ambele echipe vin după meciuri de la mijlocul săptămânii din Cupa României.      

Antrenorul sibienilor speră ca greșelile de arbitraj împotriva lui FC Hermannstadt din ultimele partide de campionat să nu mai apară în partida cu CFR Cluj, în condițiile în care se întâlnesc două echipe de play-off. Totodată, acesta speră ca formația locală să aibă efectivul complet pentru întâlnirea cu ocupanta locului doi din Superligă, chiar dacă în ultima săptămână mai mulți titulari s-au confruntat cu probleme de sănătate, în speță noua formă de gripă. 

Bilete cu preț normal pentru suporterii sibieni

Conducerea lui FC Hermannstadt a luat o decizie favorabilă suporterilor sibieni. După ce la meciurile cu Farul, FCSB, Rapid și Dinamo au stabilit prețuri record la bilete, acum, pentru partida cu CFR Cluj, ultima mare partidă din acestă toamnă de pe stadionul Municipal, prețurile la bilete au fost înjumătățite. Dacă la partidele cu primele clasate de acasă stadionul a fost ocupat în proporție foarte mare, la meciul cu Dinamo București au venit abia 7.500 de spectatori, în condițiile în care arena sibiană poate aduna 13.000 de spectatori. Pentru partida cu CFR Cluj, de luni, prețurile la bilete sunt acceptabile pentru suporterii sibieni, însă rămâne de văzut dacă aceștia vor trece peste supărarea acumulată din cauza prețului ridicat la bilete din partidele cu granzii de pe teren propriu și vor veni în număr mare pe stadion la întâlnirea cu ocupanta locului doi din Superligă. Astfel, la peluză, biletele costă 20 de lei, la tribuna II 40 de lei, în timp ce la tribuna I prețul plătit de un suporter este de 50 de lei.

Totodată, un atuu important ca stadionul Municipal să fie plin este faptul că FC Hermannstadt traversează o perioadă excelentă. Cu o etapă înainte de terminarea turului din sezonul regular, echipa lui Marius Măldărășanu ocupă locul 5 în clasamentul Superligii.   

CFR vine la Sibiu după cel mai bun meci din campionat

În urma victoriei de pe teren propriu cu Farul Constanța, CFR și-a consolidat poziția secundă în clasament și s-a apropiat la doar un punct de FCSB, liderul Super Ligii, care a adunat 31 de puncte. După acest meci, antrenorul clujenilor a spus că a fost cel mai bun meci din campionat. ”Sunt foarte mulțumit. E cel mai bun meci de când sunt aici. Am reușit și am avut voință să câștigăm. Ne doream să fim mai agresivi și să avem mai mult mingea. Azi am pregătit și am jucat cum trebuia. E frumos pentru un antrenor să vadă că jucătorii respectă ce li se spune. Suntem mulțumiți pentru că am avut multe ocazii să ne apropiem de locul 1”, a declarat Andrea Mandorlini, la finalul meciului, înaintea confruntării cu sibienii.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Române, te-ai gândit vreodată?

Nu mai gândim profund şi nici româneşte. Trec zile după zile pline de zgomotul şi furia care ne intră-n...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect