27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

FC Hermannstadt joacă astăzi, la Mediaș, cu FC Botoșani

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

FC Hermannstadt joacă luni seara, la Mediaș, cu FC Botoșani în etapa a treia din Superliga.

Este o confruntare între două echipe neînvinse în primele două etape. Oaspeții au trecut la limită în prima etapă (3-2) de Chindia Târgoviște, iar în runda a doua în deplasare de FC Voluntari (0-1), în timp ce sibienii au învins pe C.S.Mioveni în primul meci din campionat, 3-0 și au remizat apoi în deplasare cu Chindia Târgoviște, 1-1.

banner

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 8 ori în primul eșalon fotbalistic, bilanțul fiind favorabil moldovenilor cu 6 meciuri câștigate, celelalte două rezultate fiind un egal și o victorie în dreptul sibienilor. Pentru această confruntare, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt, Marius Măldărășanu, are tot lotul la dispoziție.

Partida dintre FC Hermannstadt și FC Botoșani se dispută asătăzi, de la ora 20:30, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare pe site-ul bilete.ro, dar cei interesați le vor putea achiziționa de la casa de bilete a stadionului cu două ore înainte de startul partidei.

Am mai declarat – fiecare meci va fi greu pentru noi, implicit și acesta cu F.C.Botoșani. Jucăm contra unei echipe care în ultimii ani a tot cochetat cu play-off-ul din Superliga. F.C.Botoșani este  o echipă foarte bună, care joacă un fotbal ofensiv. Acum au alt antrenor, pe Mihai Teja, dar și câțiva jucători noi de calitate. Merg pe aceeași idee de joc ca și noi, încearcă să construiască, sunt foarte periculoși în fiecare moment din joc, pe atacuri poziționale, dar și pe contraatac, fiindcă au jucători de viteză.

Dar noi jucăm acasă și ne dorim punctele. Nu ne va fi ușor, dar am încredere în băieții noștri și sunt convins că vor da totul. Mihai Butean a avut ceva probleme, însă este un învingător. S-a antrenat normal și probabil că va intra în meci cu o protecție specială la cap. Ioan Hora a intrat și el normal la antrenamente, după ce a fost incert o perioadă. Forța noastră este grupul, omogenitatea. Atmosfera este una bună, iar ea este întreținută și de rezultate. Încercăm să ne gândim doar la meciul de luni, cu F.C.Botoșani și sperăm că va fi bine în toate privințele”, a precizat antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect