24.2 C
Sibiu
luni, aprilie 15, 2024

FC Hermannstadt l-a transferat pe Gabi Iancu

Cele mai citite

Gabi Iancu a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon cu FC Hermannstadt.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani are un palmares impresionant: 4 campionate câștigate cu FCSB (3) și Viitorul Constanța, o Cupă a Ligii și o Cupă a României cu FCSB și două Super Cupe cu FCSB și Viitorul Constanța. Gabi Iancu a fost golgheterul primei ligi de fotbal a României în sezonul 2019 – 2020 (18 goluri), când evolua pentru Viitorul Constanța.

Fotbalistul format la Academia Hagi a strâns 4 selecții pentru echipa națională de fotbal a României, dar și alte 8 prezențe pentru reprezentativa U21, pentru care a înscris de două ori.

Gabi Iancu este cotat la suma de 700.000 euro pe site-urile de specialitate, iar pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Viitorul Constanța, FCSB, Karabukspor (Turcia), Termalica (Polonia), F.C.Voluntari, Dunărea Călărași, Farul Constanța și F.C. U Craiova 1948, echipă pentru care a bifat 15 prezențe în prima parte a acestui sezon, înscriind două goluri și oferind o pasă de gol.

„Referitor la unele aspecte vehiculate astăzi în mass-media cu privire la acest transfer, A.F.C.Hermannstadt aduce la cunoștința publicului că toate detaliile financiare din contractul semnat de un fotbalist profesionist rămân confidențiale.

Chiar și așa, la fel ca în celelalte transferuri făcute de clubul nostru, putem spune că și în cazul de față salariul lui Gabi Iancu se încadrează în ceea ce putem noi să oferim”, au precizat reprezentanții FC Hermannstadt pe pagina de Facebook.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Iluminat public în zona locurilor de joacă din Sibiu. Unde s-a lucrat până acum

Municipalitatea sibiană continuă și în acest an modernizarea, extinderea și gestionarea iluminatului public din oraș.Pe lângă iluminatul de pe...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect