17.2 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

FCH a învins Botoșaniul datorită unui penalty inexistent acordat de arbitru

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt a câștigat al doilea meci la rând în Liga I. După ce runda trecută, alb-roșii obținuse primul succes stagional, astăzi, pe stadionul Municipal din Sibiu ei s-au impus în fața Botoșaniului, scor 2-1. Meciul a fost decis de arbitrul disputei, Florin Chivulete, ce a acordat un penalty eronat sibienilor, în minutul 88, și aceștia au profitat marcând golul de 2-1.
FC Hermannstadt a obținut primele 3 puncte pe teren propriu din această ediție de Liga I. Jucătorii antrenați de Ruben Albes au învins cu 2-1 pe FC Botoșani. Partida a început cu gazdele în ofensivă, Sibiul deschizând scorul rapid după o lovitură de colț. Jo Santos a bătut, mingea a fost reluată în bară, iar de acolo a sărit în coasta lui Șeroni și s-a dus în poarta moldovenilor, fiind auto-gol. Ofensiva gazdelor a continuat, iar Andrei Sîntean a primit mingea pe partea dreaptă, a trecut de adversarul direct, și a intrat în careu, singur cu portarul advers, șutul său fiind respins cu piciorul de goalkeeper-ul Botoșaniului. Din minutul 20, totul s-a schimbat, oaspeții au început să aibă posesie mult mai bună și să controleze jocul, iar în minutul 36 au fost răsplătiți cu egalarea, Keita primind mingea în 4 metri și a îndeplinit o simplă formalitate. A fost 1-1, rezultat care a rămas până la pauză.
În repriza secundă, fotbaliștii lui Croitoru au fost mai ofensivi. Duganzic și Ongenda au avut două ocazii bune, primul ratând ținta dintr-o poziție excelentă, pe când șutul celui de-al doilea a fost respins de Cristiano. Replica lui FCH a venit prin JO Santos, execuția mijlocașului din afara careului trecând aproape de bară porții oaspeților. Totul părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, însă, în minutul 88, arbitrul Chivulete a devenit actorul principal al disputei și a schimbat acest lucru. Centralul a acordat un penalty pentru FCH la o fază în care Mayoral și Haruț s-au luptat pentru balon. Nu a fost nici vorbă de lovitură de la unsprezece metri, însă decizia lui Chivulete l-a dus pe Romario Pires la punctul cu var, iar jucătorul lui FC Hermannstadt a transformat fără emoții. A fost și ultima fază importantă a disputei, iar jocul s-a terminat 2-1 pentru sibieni.
După acest rezultat, FC Hermannstadt a ajuns la opt puncte în campionat. Sibienii au urcat pe locul 6, ultimul ce duce în play-off. De partea cealaltă, FC Botoșani a căzut pe 5, tot cu 8 puncte ca FCH.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: S-a turnat primul strat de asfalt pe strada Viitorului

Lucrările pe strada Viitorului din Sibiu continuă în această perioadă, iar miercuri s-a turnat primul strat de asfalt."Pe strada...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect