25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Fostele glorii ale Gaz Metan pregătesc un nou proiect fotbalistic: ACS Mediaş 2022

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

După retrogradarea Gazului Metan în actualul sezon şi cel mai probabil desfiinţarea formaţiei, un nou proiect fotbalistic se pune la cale în Mediaş.

Fosta vedetă a Gazului Metan, brazilianul Eric de Oliveira, a anunţat sâmbătă seara înfiinţarea unei noi formaţii. ACS Mediaş 2022 este numele echipei care va porni din Liga a patra, însă pe viitor se are în vedere preluarea numelui, palmaresului și culorilor formaţiei Gaz Metan. Într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook, Eric de Oliveira, a vorbit despre noul investitor care va finanţa formaţia ACS Mediaş 2022.

Este vorba despre Giuliano Hulio. Potrivit Gazetei Sporturilor, Giuliano Hulio s-a stabilit la Mediaș de ceva timp, soția sa fiind din orașul de pe malurile Târnavei Mari. Acesta are afaceri atât în domeniul construcțiilor, cât și în HoReCa. Omul de afaceri prezentat de Eric deține o firmă care produce accesorii pentru construcții, vinde și închiriază macarale, dar și un restaurant cu specific brazilian, în Cluj. În acelaşi timp, potrivit unor surse, noul proiect va fi susţinut de compania Romgaz şi Primăria Mediaş.

În ceea ce priveşte structura de conducere a noului club, Eric de Oliveira va ocupa funcția de director sportiv, în timp ce Ionuț Buzean va fi președinte. De asemenea, şi fostul antrenor al Gazului Metan, Cristian Pustai, s-a alăturat proiectului. Şi foştii jucători Dorin Roşca şi Doru Dudiţă fac parte din acest proiect. Noul club ACS Mediaş 2022 va intra în Liga 4 sezonul viitor şi va avea ca obiectiv promovarea succesivă până în liga a doua.

„Vom aduce fotbalul din Mediaș acolo unde îi este locul, cu o echipă curată și sănătoasă. Noi sunten Mediaş. Vă prezint noul investitor al clubului de fotbal ACS Mediaş 2022, Giuliano Hulio. În curând vom face o conferinţă de presă şi vom prezenta noul președinte și noul investitor”, este mesajul postat de Eric de Oliveira pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect