25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

FOTO Peste 150 de alergători au participat la Crosul Primăverii

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Clubul Sportiv Atletic Star Mediaș şi municipalitatea medieşeană au organizat, în weekend, cea de a II-a ediție a manifestării sportive „Crosul Primăverii“.
Locul de desfășurare a evenimentului a fost cartierul Binder Bubi din Mediaș, iar la startul competiției, care a avut loc în „Șura lui Binder“ s-au înscris peste 150 de participanți. Evenimentul „Crosul Primăverii“ s-a adresat persoanelor cu vârsta minimă de 5 ani și a avut drept scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Obiectivul acestuia a fost de a atrage atenția asupra importanței sportului în dezvoltarea armonioasă a copiilor, tinerilor și în menținerea sănătății adulților.
Distanțele de alergare au fost 600 de metri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 5 și 9 ani și 4 kilometri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 9 și plus 60 de ani. Premiile oferite la finalul competiției au constat în medalii, diplome și cupe pentru primii 3 clasați la fiecare categorie de vârstă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă trei cazuri de variola maimuței au fost descoperite în România

Trei cazuri noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România, informează joi Ministerul Sănătăţii.Este vorba despre trei...
spot_img

Știri pe același subiect