6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

FOTO/VIDEO: FC Hermannstadt a împrumutat un internațional italian

Cele mai citite

În ziua în care împlinește 27 de ani, mijlocașul central italian Alessandro Murgia s-a alăturat formației FC Hermannstadt.

Acesta vine sub formă de împrumut de la SPAL, echipă care evoluează în Serie C (Italia).

Alessandro are 14 selecții în Echipa Națională a Italiei U21, pentru care a înscris un gol. CV-ul său este unul impresionant.

Noul mijlocaș al sibienilor a fost format la Academia de Tineret a celebrului club italian Lazio Roma, pentru care a bifat 145 de partide ( 49 în Serie A), a înscris 26 de goluri și a oferit 11 pase de gol, statistici valabile pentru perioada în care acesta a evoluat la categoria U19 (Primavera) și la seniori.

De asemenea, Murgia a câștigat Supercupa Italiei cu Lazio Roma, dar și alte două Supercupe și două Cupe ale Italiei la nivel U19 plus o participare în lotul Italiei U21 la EURO 2019 U21.

În peninsulă, mijlocașul cotat în prezent la suma de 450.000 euro pe site-urile de specialitate a mai evoluat pentru Perugia și SPAL.

SURSĂ FOTO și VIDEO: Facebook.com/FC Hermannstadt

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Inspectorii ANAF care vor merge în control vor avea arme

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat luni că inspectorii de la Antifraudă vor avea dreptul să poarte arme.Reorganizarea Agenţiei...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect