10.1 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Gaz Metan a câştigat cu Rapid după 5 înfrângeri consecutive

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

După 5 înfrângeri consecutive, Gaz Metan a câştigat, vineri seara, la limită, cu Rapid Bucureşti. Ilie Poenaru. noul tehnician al medieşenilor, a debutat astfel cu o victorie.
Gaz Metan a deschis scorul în minutul 7 al partidei de pe Arena Națională. Ronaldo Deaconu a executat o lovitură de colț de pe partea dreaptă, iar Yuri Matias a înscris cu o lovitură de cap. Rapid a egalat peste doar trei minute, atunci când Alexandru Albu a marcat direct dintr-o lovitură liberă de la circa 20 de metri.
În minutul 18, Gabriel de Moura a centrat de pe partea dreaptă, Christian Irobiso a trimis mingea cu capul dar portarul Horațiu Moldovan a reușit să prindă mingea. Peste alte șase minute, portarul Octavian Vîlceanu a reținut în doi timp șutul lui Nicolae Carnat.
În minutul 51, Ljuban Crepulja a șutat de la peste 20 de metri, portarul Octavian Vîlceanu a deviat mingea care a lovit bara transversală și a ieșit în corner. În minutul 51, Ljuban Crepulja a șutat de la peste 20 de metri, portarul Octavian Vîlceanu a deviat mingea care a lovit bara transversală și a ieșit în corner.
Gaz Metan a dat lovitura în minutul 76 atunci când Ronaldo Deaconu l-a deschis foarte bine pe Vlad Morar în adâncime, iar acesta l-a lobat pe Horațiu Moldovan și a înscris. În urma acestui rezultat, medieşenii acumulează 7 puncte în clasamentul Ligii I.
Pentru Gaz Metan urmează partida din 16-imile Cupei României împotriva Concordiei Chiajna. Partida este programată miercuri, 22 septembrie, de la ora 16:30.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

VIDEO. Crucea Roșie: „Din Sibiu Punem Stop Joc Drogurilor!” prin dans

Ați trecut ieri seară, în jurul orei 19:30, prin Piața Mare și ați văzut în jur de 70 de...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect