24.1 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

Gaz Metan joacă pe sinteticul de la Chiajna în ultima etapă a turului din play-out

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan Mediaș încheie turul play-out-ului pe sinteticul de la Chiajna. Vineri seara, fotbaliștii pregătiți de Edward Iordănescu întâlnesc în ultima etapă a turului play-out-ului formația Concordia Chiajna, echipă care se luptă pentru rămânerea în Liga I.
 
Ilfovenii vin după o victorie categorică pe teren propriu, 3-0 cu Dunărea Călărași și un egal pe un teren greu, la Iași, 1-1, cu Politehnica și își propun să scoată maximul din întâlnirea cu liderul play-out-ului. De cealaltă parte, fotbaliștii pregătiți de Edward Iordănescu au reușit o victorie în ultima deplasare la Voluntari, scor 2-1, și un egal duminica trecută pe teren propriu, 0-0 cu Dunărea Călărași și își propun să încheie turul cu o victorie.
Tehnicialul “lupilor negri” a spus într-o conferință de presă că se aștepată la un meci greu, cu un adversar incomod care luptă din răsputeri să evite retrogradarea. În același timp, Iordănescu spune că jucătorii săi trebuie să fie atenți și la terenul sintetic de la Chiajna, care a pus problemE multor echipe.
„Întâlnim o echipă în revenire de formă care a câștigat fără drept de apel acasă 3-0, după care a produs un punct și la Iași, într-o deplasare grea. Nu numai că a produs un punct, dar a și condus, a deschis scorul. Asta înseamnă moral, înseamnă entuziasm, înseamnă speranță pentur că să fim serioși, la un moment văzând toți rezultatele Chiajnei, o vedeam deja condamnată. Iată că nu este, se agață de orice speranță, este în viață și cred că are șanse importante să spere pentru salvare.
În plus este din nou o deplasare destul de lungă pentru noi și nu în ultimul rând terenul sintetic de la Chiajna nu este cel mai plăcut pentru noi, întotdeauna echipele care au jucat la Chiajna pe terenul sintetic au fost nevoite să interpreteze un joc puțin diferit și eu sper să reușim să ne adaptăm cât mai repede”, a spus Iordănescu.
Partida dintre Concordia Chiajna și Gaz Metan Mediaș este programată viner seara de la ora 21.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Doi cicliști din Mediaș au fost convocați la lotul național

Doi cicliști medieșeni au fost convocați la lotul național care va participa la Cupa Mondială din Cehia.Federația Română de...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect