12.3 C
Sibiu
vineri, mai 3, 2024

Gaz Metan Mediaș și-a pierdut căpitanul. Marius Constantin pleacă la Universitatea Craiova

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Pierdere grea pentru formația Gaz Metan Mediaș. Căpitanul formației, Marius Constantin, a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova și va juca în sezonul următor la formația olteană.

Marius Constantin, care în toamnă va împlini 36 de ani, va semna un contract cu vicecampioana Ligii 1, anunţă Looksport.ro. Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaş şi va plăti 50.000 de euro pentru transfer. De asemenea, oltenii vor trimite şi doi jucători: Ovidiu Bic şi Luis Niţu.
Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Marius Constantin este cotat la 300.000 de euro. În cariera sa, acesta a câștigat două Cupe ale României și o Supercupă cu Rapid, plus încă o Supercupă a României cu ASA Târgu Mureș. De asemenea, fundașul mai are în palmares și o Cupă a Chinei cu Jiangsu Guoxin Sainty. FC Brașov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Jiangsu, Viitorul și Gaz Metan sunt cluburile pentru care a evoluat fundașul în cariera sa.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Vinerea Mare: ”Răstignește-L! Răstignește-L!”

Vinerea Mare. Zi tăcută. Biserica nu are astăzi Liturghie. Atât de cutremurător este totul, încât Dumnezeiasca Masă a Comuniunii...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect