16.3 C
Sibiu
vineri, mai 17, 2024

Gaz Metan riscă depunctarea din cauza unei datorii de 25.000 de euro. Conducerea clubului susține că a achitat suma

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan Mediaș riscă depunctarea în clasamentul Ligii I din cauza unor probleme financiare. Foști doi componenți ai formației de pe malurile Târnavei Mari, Alexandru Munteanu și Sergiu Popovici, au reclamat la FIFA neplata unor drepturi financiare, iar forul mondial le-a dat dreptate.

Publicitate

Împreună, cei doi foști jucători ai „lupilor negri” au de primit 25.000 de euro de la Gaz Metan. Fundașul stânga Sergiu Popovici, care joacă acum în Liga 2, la ASU Poli Timișoara, a evoluat la Mediaș în perioada iulie 2017 – iulie 2018, iar mijlocașul dreapta Alexandru Munteanu, care joacă acum tot la ASU Poli Timișoara, e crescut chiar de Gaz Metan Mediaș, unde a evoluat până în iulie 2017. Formația medieșeană trebuie să achite cei 25.000 de euro în cursul zileide astăzi, 5 mai fiind ultima zi în care datoria poate fi plătită. Anul trecut, în iulie, Gaz Metan Mediaș a ieșit din isolvență, însă se află sub supraveghere timp de 5 ani.

Publicitate

UPDATE: Clubul medieșean a transmis în cursul zilei de miercuri un comunicat de presă prin care anunță faptul că datoria către cei doi jucători a fost achitată.

Publicitate

„Cazul este închis prin achitarea sumelor respective încă din data de 19 aprilie. Termenul de astăzi a fost acordat doar pentru confirmarea scriptica a plății, conform regulamentelor disciplinare în vigoare . Prin urmare, dosarul este închis și nu se pune problema unei decizii de depunctare”, a explicat Valentin Iordănescu, președintele Clubului Gaz Metan Mediaș.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULBS se clasează pe locul 6 din 73 de universități ca valoare a fondurilor atrase

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) a obținut o finanțare de 2.260.519 euro în urma celui mai nou apel...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect