25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Handbalul juvenil sibian s-a luptat pentru Trofeul Primăverii

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

A9rAEe8REIwOAAAAAElFTkSuQmCC

Sala Transilvania a găzduit Trofeul Primăverii la handbal masculin juvenil. La evenimentul din 11 mai, au participat peste 150 de sportivi de la 4 echipe din judeţul nostru, HC Sibiu, CSŞ Sibiu, HCS Cisnădie şi HCS Avrig. Ei au fost împărţiţi pe trei categorii de vârstă : Juniori V (născuţii în 2002 sau mai mici), Juniori IV (născuţi în 2000/2001) şi Juniori III (născuţi în 1998/1999).

Turneul a fost organizat de către DJTS Sibiu împreună cu Asociaţia de Handbal Sibiu şi s-a bucurat de un real succes atât în rândul celor din teren, precum şi a celor ce au venit în tribună să îi susţină. Publicul numeros a aplaudat şi apreciat fiecare fază de joc a copiilor.

 

Acesta a avut ca scop promovarea handbalului sibian în rândul micilor jucători, dobândirea deprinderilor şi obişnuinţa cu aerul competiţiilor oficiale, şi mai ales formarea unei “pepiniere” necesare pentru obţinerea unor performanţe sportive la nivel înalt. La finalul ediţiei, clasamentul a arătat astfel :

Juniori V
I.        H. C. Sibiu
II.      H.C.S. Cisnădie
III.    H.C.S. Avrig
 
Juniori IV
I.        C. S. Ş. Sibiu
II.      H.C.S. Cisnădie
III.    H.C.S. Avrig
 
Juniori III
I.        H.C.S. Cisnădie
II.      C. S. Ş. Sibiu
III.    H.C.S. Avrig

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă trei cazuri de variola maimuței au fost descoperite în România

Trei cazuri noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România, informează joi Ministerul Sănătăţii.Este vorba despre trei...
spot_img

Știri pe același subiect