Înfrângere după un meci slab: Poli Iași – Gaz Metan 1-0

Gaz Metan a pierdut duminică seara, 0-1, în deplasarea de la Politehnica Iași și și-a diminuat serios șansele de a intra în play-off-ul Ligii I. Iașiul a profitat de jocul sub așteptări al Gazului Metan, a dominat partida încă din primele minute și a avut prima ocazie în minutul 14, când Mihalache a trimis cu capul, în urma unei lovituri de colț, dar balonul trece pe lângă poarta lui Pleșca.
Yazalde a avut prima ocazie a medieșenilor în minutul 24, când șutul său spre poartă a fost respins de un apărător al gazdelor. În minutul 29, gazdele au deschis scorul. Pleșca a reușit să respingă un șut foarte bun al lui Burlacu, însă nu a amai avut ce face la șutul lui Zaharia care nemarcat a înscris cu un șut din interiorul careului. Tot Poli Iași a mai avut o ocazie importantă în minutul 34, când șutul lui Garros a fost respins de Pleșca.
În minutul 43, Gaz Metan a avut șansa egalării, însă reluarea lui Yazalde după centrarea foarte bună din corner a lui Olaru a trecut puțin pe lângă poarta ieșenilor. Gazdele au replicat la ultima fază a reprizei, când șutul lui Mihalache din lovitură liberă a fost respins de portarul medieșenilor.
Repriza a doua a adus același joc slab al formației medieșene, ieșenii controlând primele minute. Gaz Metan a avut o ocazie în minutul 70, balonul reluat cu capul din interiorul careului a lui Nasser Chamed fiind reținut fără probleme de portarul gazdelor.
Repriza a doua a fost una de luptă, plină de durități, centralul Radu Petrescu arătând mai multe cartonașe galbene jucătorilor celor două formații.
În urma acestei înfrângeri, Gaz Metan rămâne cu 29 de puncte în clasamentul Ligii I, iar play-off-ul pare tot mai departe de formația pregătită de Edward Iordănescu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect