0.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

Iulia Mărginean și Alexandra Hudea, rezultatele foarte bune la Campionatul Național de Atletism

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Două dintre atletele de top ale Mediașului au obținut rezultatele excelente la Campionatul Național de Atletism.

La sfârșitul săptămânii trecute a debutat, la București, Campionatul Național de Atletism pentru seniori și juniori. Prima etapă a acestei competiții le-a adus la startul probelor de 1.500 de metri și 3.000 de metri pe Alexandra Hudea și Iulia Mărginean.

banner

Proba favorită a sportivelor din Mediaș, cea de 3.000 de metri, a însemnat și clasarea Alexandrei și a Iuliei pe primele două poziții. Astfel, Alexandra Hudea a încheiat cursa pe prima poziție cu un timp de 9 minute, 52 de secunde și 62 de sutimi, în timp ce Iulia Mărginean a venit pe locul al doilea, în 10 minute, 5 secunde și 41 de sutimi.

Și la proba de 1.500 de metri atletele medieșene au avut o prestație meritorie. Alexandra Hudea a câștigat cursa în 4 minute, 30 de secunde și 58 de sutimi, iar Iulia Mărginean s-a clasat pe poziția a 4-a, cu un timp de 4 minute, 44 de secunde și 48 de sutimi.

Alexandra Hudea și Iulia Mărginean au dublă legitimare sportivă, la CSȘ Mediaș și respectiv la Atletic Club Mica Romă din Blaj. La clubul medieșean Alexandra Hudea este pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean iar Iulia Mărginean de către Vasile Herman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sporuri dublate pentru primari din judeţ şi preşedinţii Consiliilor Judeţene

Primarii şi viceprimarii din judeţul Sibiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, dar şi vicepreşedinţii Cj, Vlad Vasiu...
spot_img

Știri pe același subiect