22.4 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

Juniorii Gazului Metan au pierdut la limită partida cu Dinamo

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Gaz Metan a pierdut la limită, vineri seara, partida de pe teren propriu cu Dinamo. Medieşenii veneau după umilinţa din Giuleşti, scor 0-8, însă vineri s-au descurcat bine în faţa dinamoviştilor şi au cedat la limită, scor 0-1.
Bucureştenii au controlat teritorial partida, însă au avut serioase probleme să câştige în faţa juniorilor Gazului Metan, care s-au mobilizat foarte bine. Fostul jucător al medieşenilor, Vlad Morar a executat destul de bine o lovitură liberă, dar balonul a trecut puțin peste poarta medieșenilor. Răuță a avut şansa să deschidă scorul în minutul 19, când a șutat din prima cu latul la poarta lui Bumbar, dar balonul a fost deviat în corner.
Portarul medieşenilor, Bumbar, a avut o intervenție foarte bună în minutul 32, la șutul de la marginea careului al lui Pierret. Grădinaru a lovit bara porții lui Bumbar atunci când a centrat de la colțul careului. Singurul gol al partidei a venit pe finalul primei reprize, în minutul 41. Matei a centrat foarte bine de la colțul terenului, iar Carp s-a înălțat și a înscris.
Dinamoviştii au avut o ocazie mare la începutul reprizei secunde, când Matei a trimis din lovitură liber direct spre poarta lui Bumbar, dar balonul a lovit transversala. Portarul medieșenilor s-a făcut din nou remarcat în minutul 56, când a avut o intervenţie salvatoare la șutul lui Bordușanu. Kanda putea puncta pentru Gaz Metan Mediaș în minutul 71, atunci când s-a înălțat la o centrare și a trimis cu capul pe lângă poarta apărată de Mihai Eșanu. Pe finalul partidei, Dinamo putea marca din nou, atunci când Jovanovic i-a pasat în careu lui Bordușanu care a șutat foarte bine, însă Bumbar a avut încă o paradă de zile mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Filippo Fiorelli a câştigat prima etapă a Turului Ciclist al Sibiului

Rutierul italian Filippo Fiorelli (Bardiani CSF Faizane) a câştigat prima etapă a Turului ciclist al Sibiului, desfăşurată duminică pe...
spot_img

Știri pe același subiect