22.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 28, 2024

Karatiștii sibieni au participat la o tabără internațională în Bulgaria

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Peste 200 de persoane au participat anul acesta la cea de-a douăsprezecea ediție a Taberei Internaționale de vară de Karate Kyokushinkai. Acțiunea s-a ținut în Bulgaria, în perioada 4-11 august. Complexul Magnolia, din stațiunea Nisipurile de Aur a fost locația evenimentului. Luptători din România și Grecia au fost prezenți în tabără, într-un mediu plăcut, în care au putut să lucreze să-și îmbunătățească tehnicile de kata și kumite, plus tehnicile necesare ca să  promoveze examenul pentru următorul nivel de centură. Printre aceștia s-au aflat și sportivii de la Musashi Dojo Sibiu. Programul de antrenamente a fost riguros, iar examen de obținere a gradațiilor kyu si yudansha a fost complex. Tabăra a fost apreciată atât de copii, cât și de părinți, pentru prilejul nemaipomenit de a se bucura de comunitatea kyokushin din cadrul Federației și de modelele de comportament oferite de instructori, strâns legate de principiile promovate în cadrul acestui stil puternic de karate.
”Felicitări tuturor pentru eforturile depuse și rezultatele obținute, indiferent de dojo, organizație, federație ori grupare kyokushin sau karate contact, prezente în Tabăra de vară. Ați demonstrat că disciplina face parte din voi, fie că aveți 4 anișori, fie 60, că vă asumați stilul de viață al karate kyokushinkai și că în parcursul lung al existenței noastre reușiți să vă afiliați și să vă raportați la principii și valori puternice. Vă mulțumesc pentru exemplul pe care ni-l dați nouă, tuturor”, a concluzionat la final, Shihan Horațiu Adrian Neagoie, Presedintele FKTR / IKOK UTKF, organizatorul acestui eveniment.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: S-a deschis bazinul de înot din Mediaș. Este singurul bazin de înot didactic din județul Sibiu

Bazinul de înot din Mediaș, din cartierul Vitrometan, și-a deschis porțile în cursul zilei de sâmbătă.Municipalitatea medieșeană, în parteneriat...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect