17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

Larisa Iordache şi Andrei Muntean, vedetele Campionatelor Naţionale de gimnastică

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

AndreiMunteanLarisaIordacheLarisa Iordache şi Andrei Muntean au fost vedetele Campionatelor Naţionale de gimnastică artistică. Ei au terminat cea de-a 67-a ediţie cu patru medalii de aur, respectiv trei. Larisa Iordache nu a avut concurenţă la feminin, iar Andrei Muntean a fost numărul 1 la masculin. Gimnastul sibian a obţinut pe lângă locul I la individual compus de sâmbătă, alte două medalii de aur la inele şi sărituri, un argint la sol şi un bronz la bară, toate în finalele pe aparate de duminică, conform site-ului oficial al FRG. Astfel, Muntean a încheiat celebra competiţie într-un mod fastuos, arătând încă o dată că rămâne „regele inelelor” şi că poate deveni în viitor liderul echipei naţionale a României. Andrei Muntean este produs al Sibiului, şi a fost format de către antrenorii Carmen Roşianu şi Ciprian Baiaş.
Junioara de top
Argint la paralele, bronz la individual compus şi la bârnă, plus locul cinci la sol au reprezentat zestrea excepţională strânsă de micuţa, dar super valoroasa Andreea Iridon. Junioara din Tilişca s-a achitat fantastic de sarcini la prima sa participare la CN, obţinând exact acelaşi număr de distincţii şi locuri pe podium ca la Campionatul European din vară.
* Sursă foto – www.romgym.ro

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect