14.4 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Liga 1: Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan Mediaş va disputa mâine seară cea de-a doua etapă a campionatului Ligii 1 şi în acelaşi timp, prima partida pe teren propriu. Alb-negrii vor întâlni formaţia FC Botoşani,  o echipă nou-promovată ca şi în prima etapă. Dacă Gaz Metan Mediaş vine după o înfrângere suferită pe terenul celor de la Săgeata Năvodari, FC Botoşani vine după o remiză obţinută pe teren propriu, împotriva formaţiei CFR-Cluj. Antrenorul Gazului Metan, Cristian Dulca, a explicat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă, că se aşteaptă la o partidă dificilă, însă sunt importante cele 3 puncte puse în joc.

Publicitate

Publicitate

”Urmează din punctul meu de vedere un meci la fel de important şi de greu cum a fost cel precedent, pentru că a dovedit-o în meciul cu CFR-ul că este o echipă harnică, o echipă care a jucat cu doar doi sau trei jucători care au mai evoluat în liga 1, însă o echipă foarte agresivă şi în acel meci chiar dacă au rămas în 10 oameni, au dat dovadă de spirit de sacrificiu şi au muncit foarte mult. Sigur că ne dorim victoria, iar atitudinea jucătorilor sunt convins că o sa fie schimbată, mai ales după discuţiile pe care le-am avut, atât individuale cât şi la şedinţă, unde am făcut analiza video. Însă asta trebuie să o demonstrăm în teren, să facem un joc bun şi să câştigăm. Sunt importante cele trei puncte puse în joc”, susţine Cristian Dulca, antrenorul Gazului Metan.  

Publicitate

Înaintea acestei partide, Gaz Metan Mediaş se află pe poziţia 13 cu 0 puncte, în timp ce FC Botoşani se află pe poziţia 10 cu 1 punct.

Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani se va disputa mâine seară, cu începere de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1.

 

 

 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Grav accident rutier pe Valea Oltului. Impact frontal între un TIR și autoturism

Grav accident rutier, sâmbătă dimineața, pe Valea Oltului, în zona localității Robești, două persoane fiind rănite.Impactul a avut loc...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect