17.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Măgura Cisnădie a învins fosta câștigătoare a Cupei EHF

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Derby-ul etapei a 14-a din Liga Florilor la handbal feminin a adus față în față două echipe ce au reprezentat țara noastră în ultimii ani, în cupele europene. Este vorba despre Clubul Sportiv Măgura din Cisnădie și Sport Club Municipal din Craiova. Formații care sunt un pic în scădere față de ani precedenți, însă care mai au în lot jucătoare valoroase și pot bate aproape orice adversar din România.

Publicitate

Măgura Cisnădie a câștigat al doilea meci la rând în campionat. Handbalistele lui Alexandru Weber s-au impus la două goluri diferență în fața celor de la Craiova, scor 21-19. Partida dintre Măgura Cisnădie și SCM Craiova a avut loc în Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe. Meciul a contat pentru etapa a 14-a din Liga Florilor.

Publicitate

La pauză, oltencele au condus la 2 goluri diferență, însă în repriza secundă, Măgura a revenit și a egalat prin Maria Ianași, 11-11, în minutul 33. De acolo și până la final, meciul a aparținut în totalitate formației noastre. Măgura a trecut imediat în avantaj printr-un gol al Dianei Kader, iar aceeași jucătoare a marcat pentru diferența cea mai mare a partidei, 19-15. Finalul a fost fără emoții, Cristina Zamfir a marcat pentru 21-19, însă reușita fostei golgetere a ligii nu a putut stopa punctele să fie câștigate de echipa Măgura Cisnădie.

Publicitate

Datorită acestui rezultat, CS Măgura Cisnădie a urcat pe 5 în clasament. Elena Voicu și colegele sale au 22 de puncte. SCM Craiova este pe 11, cu 12 puncte și un meci mai puțin disputat.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Sibiul înfrățit. 13 orașe din lume ne-au cunoscut

În Sibiul democratic și european, adică de după Revoluția din 1989, deschiderea externă a comunității a fost una importantă...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect