20.2 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

„Marii rivali” ai lui CSU s-au calificat în finala Cupei României!

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Ana Maria MătuşoiuDeţinătoarea Cupei României este la un pas să-şi apere trofeul! Universitatea Cluj s-a calificat în finală şi mai are nevoie de încă un succes pentru a menţine cupa în vitrina „şepcilor roşii”. Semifinala cu Steaua s-a încheiat 88-75 pentru „U”. În afară de sfertul inaugural, în care „militarii” au evoluat de la egal la egal cu adversarii lor, câştigând 21-20, restul jocului a aparţinut în totalitate elevilor lui Mihai Silvăşan. Universitatea a făcut o nouă partidă grozavă în plan defensiv, „închizând” toate spaţiile libere în sferturile II şi III, iar ofensiv, Vlad Moldoveanu (21 puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive), Kendall Dykes (19 pts., 5 recuperări, 3 pase decisive), Filip Adamovic (14 pts., 3 recuperări, 4 pase decisive) şi Aleksandar Rasic (12 pts., 2 recuperări, 6 pase decisive) au avut o prestaţie excelentă.
„Este important că am reuşit să câştigăm cu ei un meci destul de clar. Un meci eliminatoriu. Am fost foarte concentraţi de la începutul meciului. Am avut o apărare foarte bună. Băieţii care au venit de pe bancă şi-au făcut foarte bine treaba în acest sens cu apărarea, şi am reuşit să ne distanţăm la o diferenţă de 20 de puncte. Pe final am demonstrat că putem controla jocul. Avem jucători experimentaţi care nu se pierd şi nu îşi pierd cumpătul în astfel de momente, şi am reuşit să ne calificăm în finală”, a declarat Mihai Silvăşan, antrenorul învingătorilor.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Președintele Klaus Iohannis de pensionează de la „Brukenthal”. Postul de profesor a fost blocat 27 de ani

Preşedintele Klaus Iohannis nu va mai preda Fizica la Colegiul Naţional ''Samuel von Brukenthal'', după ce şi-a depus cererea...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect