21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Marius Măldărășanu: ,,Sper să nu semene un meci cu celălalt”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

FC Hermannstadt va juca joi cu Unirea Constanța al doilea meci de la începutul campionatului ligii secunde. Antrenorul principal Marius Măldărășanu, fundașul central Paul Antoche și atacantul Andrei Sîntean au participat la conferința de presă de dinaintea partidei, unde au făcut câteva declarații.

banner

FC Hermannstadt a câștigat primul meci de la debutul în Liga a 2-a în fața celor de la FC Buzău cu scorul de 2-1 și se pregătește să înfrunte în a doua etapă echipa Unirea Constanța. Înaintea acestui meci, Marius Măldărășanu, antrenor principal al echipei a făcut câteva declarații. Acesta speră ca echipa să evolueze de la un meci la altul și să reușească la finalul sezonului să se întoarcă în Liga 1.

,,Cunosc nivelul Ligii a II-a. Toate meciurile vor fi grele. Odată cu începerea campionatului, începem să ne cunoaștem. Fiecare echipă își ia măsuri, așa cum și noi facem. Mă bucur că am câștigat cu Buzăul și sper ca să nu semene un meci cu celălalt, în sensul ca următorul cu Unirea Constanța să fie mai bun față de cel cu Buzăul. Într-adevăr va fi o deplasare lungă. Sper ca băieții să își revină din punct de vedere fizic, fiindcă au depus un efort foarte mare la ultimul meci, pe o căldură puternică. Mă gândesc că joi vom avea același inconvenient. În rest, același obiectiv avem – victoria. Mergem la Unirea Constanța să câștigăm. Ne dorim punctele și vrem ca după această partidă să fim acolo sus în clasament”.

Pentru Paul Antoche, fundașul central al sibenilor, întâlnirea cu Unirea Constanța îi provoacă multe amintiri. Fundașul a jucat la echipa constănțenilor doi ani și jumătate, timp în care a cunoscut multe persoane, pe care se bucură să le reîntâlnească.

,,Pot spune că oarecum mă întorc acasă. Am jucat acolo 2 ani și jumătate. Am foarte mulți prieteni acolo, cunosc foarte multe persoane, tot stafful de la Unirea Constanța îi cunosc. Va fi o plăcere să ne revedem, dar când va începe meciul fiecare va trage pentru echipa lui. Nu mai contează ce a fost. Vreau să câștigăm neapărat cele 3 puncte. Cu Buzău a fost un meci dificil, pe o căldură sufocantă, dar ne-am adaptat. Suntem foarte fericiți că am început cu dreptul campionatul. Cu siguranță va fi cald și la Techirghiol, dar indiferent de asta noi trebuie să ne facem jocul ca să ieșim victorioși”, a declarat acesta.

La întoarcerea sa de la Jocurile Olimpice, Andrei Sîntean a vorbit despre parcursul echipei sale. Chiar dacă drumul echipei Naționale a României a fost scurt la Jocurile Olimpice de la Tokyo, jucătorii s-au întors acasă cu multă energie pozitivă pentru a lupta în continuare în campionat.

,,Mă bucur că sunt acasă acum. Sunt puțin supărat că nu am reușit să stau mai mult cu Echipa Națională în Japonia. A fost o experiență plăcută acolo și benefică mie. Sunt fericit că mi s-a întâmplat. Revenind la FCH, pot spune că retrogradarea a fost suprinzătoare la baraj. A fost o retrogradarea neașteptată. Acum vrem promovarea, așa cum a declarat și dl Marius Măldărășanu în conferințele de presă. Cu Unirea Constanța le pot promite suporterilor că echipa va câștiga. Am fost specator la primul meci de acasă și am rămas impresionat de evoluția echipei și de calitatea jucătorilor”, a transmis Sîntean.

Meciul dintre FC Hermannstadt și Unirea Constanța va avea loc joi, 5 august, pe terenul constănțenilor. Partida poate fi urmărită în direct de la ora 17:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect