24.1 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

Mediașul pregătește delegația pentru Jocurile Internaționale ale Copiilor

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Deși mai este o jumătate de an până la ediția 2018 a Jocurilor Internaționale ale Copiilor, municipalitatea medieșeană a organizat o întâlnire cu antrenorii cluburilor din oraș. Întâlnirea s-a desfășurat în cursul zilei de luni în sala mică de ședințe a primăriei, scopul fiind acela de alegere a celor mai buni sportivi care să reprezinte orașul de pe Târnava Mare la ediția din acest an a Jocurilor Internaționale ale Copiilor. Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, a spus că își dorește ca lotul deplasat de municipiu la Ierusalim în vara acestui an să aibă rezultate cât mai bune.
Anul trecut, tinerii sportivi din Mediaș au avut rezultate foarte bune la competiția din Lituania, de la Kaunas. La atletism, Iulia Mărginean a obținut medalia de argint în proba de 800 de metri, iar la tenis de masă, finala B medieșenii au obținut următoarele rezultate: Cristina Dumitrescu locul I, Mădălina Moga locul II, Andrei Pânzar locul III, iar Alin Baltag s-a clasat în primii 8 concurenți. Echipa de baschet, formată din Sergiu Rareș Antal, Andrei Albu, Sebastian Bălășoiu și Alexandru Viorel Deac s-a clasat pe locul șapte în clasamentul general. De asemenea, la ștafetă băieți – finala B, Levente Geller, Alin Loghin, Alexandru Oroian și Cristian Gorbea au ocupat locul 6.
Mediaşul participă la Jocurile Internaţionale ale Copiilor încă din anul 1996, iar an de an sportivii din orașu de pe malurile Târnavei Mari au înregistrat performanţe bune, obţinând peste 40 de medalii. Municipiul Mediaș a găzduit ediția din anul 1996 a Jocurilor Internaționale ale Copiilor.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Biciclist sibian accidentat de o conducătoare auto care nu a acordat prioritate

Un biciclist sibian a fost rănit, marți, într-un accident produs la intersecția străzilor Berăriei și Lucian Blaga, din municipiul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect