19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Mesajul lui Mario Rondon la despărțirea de Gaz Metan

Cele mai citite

Unul dintre cei mai buni atacanți ai Gazului Metan din ultimii ani, venezueleanul Mario Rondon și-a luat la revedere de la fanii formației din Mediaș la o zi după ultima partidă din play-out-ul Ligii I. Rondon s-a despărțit de echipa din orașul de pe malurile Târnavei Mari cu o dublă și o pasă de gol în ultima partidă cu Concordia Chiajna. Atacantul de origine venezueleană a ajuns astfel la 10 goluri reușite în acest sezon pentru alb-negrii.
Mario Rondon a transmis un mesaj tuturor celor alături de care a pus umărul la reușitele echipei din acest sezon. Începând cu noul sezon, Rondon va evolua la campioana CFR Cluj.
„Dragi prieteni, sunt deja acasă. Doresc să mulțumesc tuturor care faceți parte din echipa Gaz Metan. M-ați ajutat foarte mult. Am pentru voi prietenie și pentru club respect! Vă mulțumesc pentru suportul acordat. Sper, sincer, ca toată lumea să aibă o vacanță frumoasă și ca fiecare să aiba un viitor frumos. O mare îmbrățisare tuturor. Dumnezeu să vă binecuvînteze!” este mesajul lui Rondon.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect