19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Mickaël Diakota a semnat pe doi ani cu Gaz Metan

Cele mai citite

Gaz Metan și-a asigurat serviciile lui Mickaël Diakota pentru următorii doi ani de zile. Jucătorul de origine franceză a semnat marți seara contractul cu gruparea de pe Târnava Mare. Acesta va îmbrăca tricoul alb-negru în următorii doi ani. 
 
Mickaël Diakota evoluează pe postul de mijlocaș central, iar ultima sa echipă a fost AS Béziers din Liga a doua franceză. În afara lui Mickaël Diakota, la Gaz Metan au mai sosit în această vară portarul Albert Popa venit din Liga a 3-a de la Brașov, precum și fundașii Răzvan Popa de la Universitatea Craiova și Mihai Velisar de la Petrolul Ploiești din Liga a doua.
Cu Gaz Metan au mai semnat mijlocașii Lukas Droppa de la Karagandi din prima dizivie a Kazahstanului, Moussa Sanoh sosit de la Politehnica Iași, Neluț Roșu transferat de la Astra Giurgiu, Stephan Drăghici de la Universitatea Craiova, Sergiu Buș revenit în Liga I de la Levski Sofia și Sergiu Ciocan, un jucător de 20 de ani de la Comuna Recea din Liga a treia.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect