16.1 C
Sibiu
duminică, mai 5, 2024

Philadelphia Eagles a câștigat Superbowl-ul!

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

www.wsj.comCel mai important eveniment de pe planetă a adus din nou în fața televizoarelor milioane de fani din întreaga lume! Superbowl 52 a fost un spectacol deosebit, iar la final a fost o zi istorică pentru Philadelphia Eagles și suporterii lor. ”Vulturii” au câștigat pentru prima oară cel mai important trofeu din fotbalul american. Ei au învins cu 41-33 pe New England Patriots, câștigătoarea din 2017. A fost revanșa pentru cei de la Philadelphia, după ce în 2005 pierdeau finala cu Patriots, iar Tom Brady și compania deveneau o adevărată dinastie. Azi-noapte, Nick Foles a fost desemnat MVP-ul partidei. Quaterback-ul învingătorilor a reușit 3 touchdown, plus 373 de iarzi. Partida a fost una în care ambele ofensive au avut o evoluție grozavă, pe când defensivele celor două echipe au avut o zi groaznică.

 
Prima rezervă după Brady
www.abc7ny.comSezonul a fost unul senzațional pentru Philadelphia. Carson Wentz a început ca titular pe poziția de Quaterback și a avut un an extraordinar, câștigând 11 din cele 13 partide și era favorit să câștige titlul de cel mai bun jucător al sezonului. Din păcate, el s-a accidentat și a trebuit să se opereze la genunchi. Astfel, Eagles au ajuns în play-off cu rezerva Nick Foles. Philadelphia a fost prima echipă ce a terminat conferința pe primul loc și a fost considerată cu șansa a doua în fiecare meci avut. Acest lucru nu a oprit Philadelphia, antrenorul Doug Pederson a fost genial în tot anul și a găsit varianta cea mai bună pentru Nick Foles, care a fost fantastic. Astfel, Philadelphia a reușit surpiza pentru mulți contra echipelor Atlanta Falcons, Minnesota Vikings și New England Patriots, cucerind trofeul cel mai râvnit din NFL. Nick Foles a devenit primul QB ce a câștigat Superbowl din postura de rezervă, de la Tom Brady încoace, care reușea același lucru în 2001.
Dinastia din Boston
www.news.wagertalk.comSuperbowl 52 s-a disputat în Minnesota, orașul echipei pe care Philadelphia o eliminase în finala conferinței. Totuși, publicul a fost de partea celor de la Eagles, fiind sătuli de victoriile continue ale celor de la New England. Patriots este cea mai puternică dinastie a ultimilor 20 de ani în sporturile americane! Tom Brady și Bill Bellichick au câștigat de 5 ori Superbowl și au jucat de 3 ori finala. Mai mult, cei doi sunt considerați cei mai buni din istorie pe poziția lor, QB, respectiv antrenor.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Zi istorică pentru Muzeul ASTRA. Casa Artelor își deschide porțile

Marți,  7 mai 2024, ora 12:00, la Casa Artelor, Sibiu/ Piața Mică nr. 20-21, va avea loc deschiderea oficială a Centrului...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect