19.1 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

Portarul Andrei Marinescu a semnat cu Gaz Metan Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan și-a luat portar. În cursul zilei de miercuri, oficialii Gazului Metan au semnat un contract cu Andrei Marinescu, portar în vârstă de 31 de ani. După accidentarea destul de gravă a lui Alexandru Greab, medieșenii aveau nevoie de un portar, Pleșca și tânărul de Andrei David Cristea, în vârstă de 16 ani. În aceste condiții, clubul medieșean s-a văzut obligat practic să își asigure un post de portar și a apelat la Andrei Marinescu. „Gaz Metan şi-a asigurat serviciile lui Andrei Marinescu. Portarul în vârstă de 31 ani a semnat miercuri după-amiază un contract cu gruparea de pe Târnava Mare valabil pentru un sezon. Acesta s-a alăturat lotului condus de Cristian Pustai şi a efectuat miercuri primul antrenament în tricoul alb-negru”, explică reprezentanții clubului Gaz Metan Mediaș.
Portarul Andrei David Cristea are doar 16 ani și a semnat recent cu echipa medieșeană. Cristea este portarul Naționalei Under 17 a României și a venit la Mediaș de la Regal Sport Bucureşti, prima Academie de Fotbal a lui Atletico Madrid din Europa. Andrei David Cristea va evolua pentru început la echipa a doua a Gazului Metan, înscrisă în Liga a treia.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: S-a turnat primul strat de asfalt pe strada Viitorului

Lucrările pe strada Viitorului din Sibiu continuă în această perioadă, iar miercuri s-a turnat primul strat de asfalt."Pe strada...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect