28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Președintele FC Hermannstadt s-a întâlnit cu primarul Sibiului. “Am convingerea că situația echipei se va îmbunătăți în viitorul apropiat”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Președintele FC Hermannstadt, Dani Coman, s-a întâlnit, joi, cu primarul Sibiului, Astrid Fodor, după ce șeful sibienilor a avut o declarație extrem de dură la finalul partidei cu FC Botoșani.

Coman a prezentat, luni seara, la finalul partidei cu moldovenii, situația financară gravă în care se află echipa, cu salarii neplătite. După intervenția respectivă, Dani Coman susține că primarul Sibiului i-a solicitat discuția desfășurată joi. Președintele sibienilor a spus la finalul discuției cu edilul orașului că este convins că în perioada următoare situația echipei se va îmbunătăți.

banner

„Așa cum am informat publicul în cadrul unei emisiuni televizate, astăzi am avut o întâlnire informativă cu doamna Astrid Fodor, primarul Sibiului. Precizez că domnia sa a cerut această întrevedere, ca reacție a intervenției mele de la finalul meciului de luni cu F.C.Botoșani . Pe lângă acest caracter informativ/ profesional, pot spune că pe parcurs întâlnirea a dobândit o latură constructivă. Am avut ocazia să expun unele situații de bun augur pe care alte cluburi sportive din România le exercită, în condiții de bună practică și de transparență.

În toate cazurile expuse vorbim despre echipe care au reușit performanțe notabile în sportul românesc, asta fiindcă au avut asigurată liniștea financiară. Am apreciat faptul că toate argumentele expuse mi-au fost ascultate și luate la cunoștință pentru a fi analizate. Consider că am găsit înțelegere din partea doamnei primar Fodor și am convingerea că după această întâlnire situația A.F.C.Hermannstadt se va îmbunătăți în viitorul apropiat”, a precizat Dani Coman.

Președintele clubului sibian, Dani Coman, a lansat un apel la finalul partied de la începutul săptămânii cu FC Botoșani către autoritățile locale și către companiile din Sibiu, pentru a susține financiar echipa. Dani Coman a spus, luni seara, că jucătorii de la Hermannstadt nu și-au mai primit salariile din luna aprilie. Președintele sibienilor a mai adăugat că sunt jucători care au renunțat la sume de bani consistente pentru a evolua la FC Hermannstadt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect