20.2 C
Sibiu
duminică, mai 5, 2024

Președintele FCH, după aflarea adversarei din Cupă: ”Luăm serios în calcul posibilitatea de a închiria o instalație de nocturnă mobilă”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt FacebookDuelul din sferturile Cupei României dintre FC Hermannstadt și FCSB va fi cel mai important meci din istoria alb-roșilor. Echipa sibiană va juca împotriva celei mai mediatizate formații din țară, iar FCH va găzdui partida. Până atunci, oficialii sibieni trebuie să rezolve problema stadionului de desfășurare a meciului. Imediat după tragerea la sorți, președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț, a declarat, că ia serios în calcul închirierea unei instalații de nocturnă pentru ca meciul cu FCSB să se desfășoare pe Stadionul „Municipal”. „Luăm serios în calcul posibilitatea de a închiria o instalație de nocturnă mobilă. Deja am început calculele, am obținut numărul de telefon al unei firme care se ocupă de așa ceva. Aș vrea să jucăm la Sibiu, sibienii merită această întâlnire și suntem dornici să le oferim acest spectacol sportiv. Dacă o vom face, probabil prețul biletelor va crește puțin, dar sunt convins că suporterii vor lua cu asalt tribunele Stadionului „Municipal” și de data aceasta, pentru că nu în fiecare zi au posibilitatea de a o vedea pe FCSB în orașul lor. Trebuie să găsim o variantă să interacționăm cu sibienii, ca să vedem dacă ei sunt de acord cu această posibilitate. Suntem dispuși să facem un efort financiar, dar nu putem fără sibieni”, a spus Teodor Birț.
Pelici a eliminat FCSB acum un an                                                                                           
Președintele FCH a ținut să amintească faptul că Alex Pelici a eliminat acum un an FCSB din Cupa României și speră că va face la fel și anul acesta. ”Vom face tot posibilul să mai producem încă o surpriză în Cupa României, după ce am eliminat deținătoarea trofeului și a Supercupei României, FC Voluntari, iar în sferturi, pe Juventus București. FCSB este echipa cea mai puternică din campionat, este o echipă care joacă în Cupele Europene, dar noi ne vom mobiliza cât putem. Să nu uităm că anul trecut Alex Pelici a eliminat cu Mioveniul pe FCSB. Probabil că are o rețetă miraculoasă și sperăm că o va avea și anul acesta”, a mai declarat Teodor Birț.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

A murit un actor cunoscut pentru rolurile din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”

Actorul britanic Bernard Hill, cunoscut pentru rolurile din „Titanic” şi „Stăpânul Inelelor”, a murit, sâmbătă, la vârsta de 79...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect