13.1 C
Sibiu
duminică, septembrie 25, 2022

Raliul Sibiului: Siguranţa în timpul probelor speciale, principalul obiectiv al organizatorului

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Siguranţa spectatorilor în timpul probelor speciale, la ediţia din acest an a Raliului Sibiului (25-27 iulie), etapa a opta din Campionatul European de Raliuri şi etapa a cincea din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, este principalul obiectiv al organizatorului competiţiei, informează Agerpres.

banner

 

Regulile care trebuie respectate pe parcursul desfăşurării evenimentului vor fi publicate periodic pe conturile de Facebook şi Twitter ale Raliului Sibiului România. Oricine se poate implica în promovarea regulilor care vor contribui la o etapă fără incidente. 

„Sporturile cu motor pot fi periculoase, dar prin tot ceea ce facem vrem să ne asiguram că spectatorii şi toţi cei implicaţi sunt în siguranţă pe probele speciale”, a spus Sorin Itu, organizatorul etapei de la Sibiu. 

„Cei mai mulţi dintre fanii care vor veni la eveniment sunt prezenţi în reţelele sociale. Tocmai de aceea am început o campanie prin care să-i informăm şi prin care vrem să prevenim incidentele neplăcute. Viralitatea în aceste medii este foarte mare şi sperăm ca în acest fel să ajungem la câţi mai mulţi suporteri. Aceştia pot contribui şi ei foarte uşor, printr-un Like sau un Share, la promovarea regulilor de siguranţă pe probele speciale. Colaborarea dintre spectatori si oficialii raliului este extrem de importantă şi sunt sigur că această campanie va avea efectul dorit”, a adăugat Itu. 

Organizatorii se vor axa şi asupra măsurilor de siguranţă în ceea ce priveşte echipajele implicate şi vor eficientiza intervenţia maşinilor de salvare în caz de nevoie. 

„În următoarea perioadă vom participa la mai multe seminarii organizate de FIA care au ca scop creşterea siguranţei în competiţii. Sunt sigur că avem multe de învăţat şi vom încerca să aplicăm cât mai multe din aceste lucruri în etapa de la Sibiu”, a afirmat Itu. 

Probele speciale din acest an vor avea o lungime totală de peste 200 kilometri, iar parcul de service şi comandamentul raliului vor fi amplasate în Piaţa Mare a oraşului Sibiu. 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect