18.1 C
Sibiu
vineri, mai 3, 2024

Rezultate excelente la handbal pentru sportivele Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Olimpiada Națională a Sportului Școlar își continuă în această perioadă desfășurarea pe discipline sportive. Dacă la baschet masculin sportivii Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș au fost învinși la limită de echipa Școlii Naționale de Gaz, lucrurile au mers excelent pentru handbalul feminin.
Și asta in condițiile in care handbalistele liceului medieșean practică acest sport cu multă pasiune la nivelul de junioare în cadrul Clubului Sportiv Școlar Mediaș.
Este vorba despre Denisa Szabo, Andreea Duma și Alexia Jiga din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză, Andreea Roman din clasa a X-a Științe Sociale, Adina Tudor din clasa a X-a Filologie intensiv Engleză, Andreea Popescu din clasa a X-a Instructor Sportiv, Teodora Păucean din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză, Adina Nicoară din clasa a XI-a Științe Sociale și Mădălina Luca din clasa a XII-a Instructor Sportiv.
Sportivele axentiste s-au calificat fără emoții in faza superioară a competiției după ce joi 6 februarie s-au impus categoric, cu scorul de 34-11 in fața formației similare a Colegiului Național „Octavian Goga” din Sibiu.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Scandalul copii la local. Reacții de la „mă mir că nu au instalat la intrare și niște lese” și ”încă puțin și îi...

Internetul din România este împărțit în două după postarea unui local din București în privința părinților care vin însoțiți...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect